20 січня 2023, 09:48

"Путін перетворюється на узурпатора, а це загрожує..." – Аббас Галлямов про прийдешню реальність

У Росії запускають сценарій скасування виборів із подачі Євгена Пригожина та його групи підтримки, вважає ексспічрайтер Путіна.

"Путін перетворюється на узурпатора, а це загрожує..." – Аббас Галлямов про прийдешню реальність

Радикали у вищих колах на чолі з ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним перейшли до прямих погроз на адресу "поміркованих" за мовчазного схвалення диктатора Путіна. Що чекає на країну-агресора РФ незабаром, розповів політолог і екс-спічрайтер Путіна Аббас Галлямов.

"Запускається сценарій скасування виборів, Путін перетворюється на узурпатора, а це загрожує держпереворотом", - цитує експерта Тelegram-канал "Можем объяснить".

На його думку, у ситуації "погроз кувалдою" та звинувачень у націонал-зраді на адресу вищої еліти помірні варіанти та компроміси взагалі перестануть обговорюватися. "Їх просто будуть боятися озвучувати. Як наслідок кожне наступне рішення буде найрадикальнішим з усіх можливих", - каже Галлямов.

Заяви Пригожина й інших радикалів ("у нас сьогодні на Старій площі в Адміністрації президента величезна кількість людей, які мислять тільки про одне: скоріше б Росія програла війну") розбалансують систему.

Усе йде до того, що вибори президента наступного року скасують, пророкує Галлямов. І тоді Путін у сприйнятті лояльного йому колись населення з "народного лідера" швидко трансформується у звичайного диктатора. Ненависть до нього стрімко зростатиме, особливо на тлі економічного лиха та затяжної кривавої війни. Рейтинг Путіна впаде до 5-7%, а це вже пряма загроза його режиму - передумова для перевороту, що регулярно відбувалося у світі, зокрема у Росії, та зовсім недавно.

Серед диктаторів, які правили з 1946 до 2008 роки, дві третини втратили владу внаслідок тих чи інших неконституційних дій, з них дві третини були повалені за допомогою власних еліт, нагадує експерт.

Нагадаємо, Галлямов пояснив, як Пригожин рятує Путіна від "політичної смерті". Диктатор впав у залежність від ватажка "Вагнера".

Раніше Жданов розкрив деталі конфлікту у РФ між спікером Путіна Дмитром Пєсковим і Пригожиним.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Аббас Галлямов

Останні новини