28 грудня 2022, 12:04

"На Заході мало хто зрозумів", – Шейтельман коротко описав суть Росії

На думку Михайло Шейтельмана, з нинішньою Росією просто неможливо ні про що домовлятися, тому що це країна суцільної брехні.

"На Заході мало хто зрозумів", – Шейтельман коротко описав суть Росії

Політтехнолог Михайло Шейтельман зазначив, що на Заході ще не зрозуміли до кінця одну просту річ: будь-які розмови з нинішньою владою Росії марні. З цією країною взагалі не можна домовлятися ніколи та ні про що. "Західному обивателю важко повірити у те, що ціла країна та все керівництво може брехати про все від першого до останнього слова. Це важко уявити", - заявив експерт в інтерв'ю Василю Голованову для YouTube-каналу "Фабрика новин".

Жителі Європи й Америки не дивляться цілими днями Соловйова, щоб зрозуміти, що це брехня від першого до останнього слова, сказав Шейтельман. "І Путін бреше від першого до останнього слова, тому вони не розуміють, що і слова про червону лінію, про ядерну зброю - це теж усе брехня. Жодного стосунку до дійсності це не має", - підкреслив політтехнолог.

Також під час бесіди експерт згадав про свою знайому росіянку, яка у момент приходу до влади Путіна подумала, що він "ніякий" на тлі Єльцина, та перестала цікавитися політикою. Але потім із жахом усвідомила, що Путін постійно бреше, як і все керівництво РФ.

Раніше Михайло Шейтельман озвучив головну політичну подію року для України.

Ще трохи раніше Михайло Шейтельман розповів про можливий "подарунок" Росії від ЗСУ на Новий рік.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини