12 січня 2023, 11:09

"Є багато ображених охоронців", – Арестович розповів цікаву річ про Путіна

Олексій Арестович заявив, що Путін уже не сподівається на перемогу, а зайнятий виключно боротьбою за своє фізичне виживання.

"Є багато ображених охоронців", – Арестович розповів цікаву річ про Путіна

У Росії вже ніхто не сподівається на перемогу у війні з Україною, а особисто Путін жадає домогтися якоїсь угоди, яку можна буде продати росіянам як перемогу. У найгіршому варіанті це можуть бути так звані "ЛНР", "ДНР" і Крим. Глава РФ може сказати, що вся ця історія з війною проти України затівалася для того, щоб захистити населення, яке проживає на вищевказаних територіях.

Таку думку висловив радник Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю Олесі Бацман, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Олеся Бацман".

"Путін особисто як фігура бореться за своє політичне виживання, тому що російський народ не прощає царям програних воєн, ні народ, ні еліта. А політична смерть означає для Путіна і фізичну смерть. Занадто багато людей він убив у Росії. Убив, залякав, затретирував, зруйнував життя, і це не останні люди. Це люди, які мають гроші, можливості та бажання помститися", - пояснив експерт.

Крім того, Арестович підкреслив, що у путінському оточенні є багато скривджених охоронців.

Нагадаємо, Олексій Арестович назвав можливу дату наступного масованого ракетного обстрілу України.

Також Олексій Арестович спрогнозував великий контрнаступ ЗСУ, порівняно з яким Харківська операція здасться ворогу квіточками.

Раніше Олексій Арестович розповів, на що сподіваються у Росії: "Путіна системно дезінформують".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини