4 серпня 2022, 12:11

"Кремль хоче примирення", – Фейгін оцінив перспективи перегорів із Росією

Марк Фейгін зазначив, що Росія справді прагне примирення та зупинки війни, але ось Україні це зараз зовсім не вигідно.

"Кремль хоче примирення", – Фейгін оцінив перспективи перегорів із Росією

Російський опозиціонер, правозахисник і журналіст Марк Фейгін підтвердив інформацію про те, що Кремль шукає шляхи примирення з Україною. Це відбувається тому, що за 6 місяців війни російська армія добилася лише примарних результатів. "Так, результати є, але це не захоплення всієї України, це не захоплення половини України та не захоплення Києва. Це такі успіхи, які дуже легко оборотні за певної зміни ситуації", - сказав експерт в інтерв'ю Наталії Влащенко, яке можна подивитися на YouTube- каналі "Влада&Влащенко".

За словами Фейгіна, якби зараз росіянам запропонували залишити за собою все захоплене, то вони кричали б: "Ура! Так, ми все залишаємо". Потім вони взяли б паузу, щоб схиляти Захід до зняття санкцій і реформувати свої зруйновані ЗС.

"Але проблема як була, так і залишилася, – підкреслив російський опозиціонер. – Кремль хоче не мирних переговорів, а капітуляції України, тому що набір вимог, який вони озвучують, означає просто капітуляцію України. Це неприйнятні умови у принципі, тому що вони не дають миру та скукожюють Україну до невигідних масштабів, скорочують вихід до моря”.

Саме тому, на думку Марка Фейгіна, ні українська влада, ні українське суспільство не зможуть погодитись з такими умовами Москви.

Нагадаємо, Марк Фейгін назвав головний страх Кадирова: "Усі його попередники загинули, щоби ви розуміли".

Також Марк Фейгін пояснив, чому Херсон не по зубах Путіну: "Спроба схожа на гарячкову".

Раніше Марк Фейгін зазначив, що Путіна лякає та мучить ситуація на Півдні України: "А якщо солдати втечуть?"

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Марк Фейгин

Останні новини