28 листопада 2022, 12:06

Фейгін назвав несподівану причину, чому Захід намагається схилити Україну до мирних переговорів

Поява й активна розкрутка в інформпросторі Євгена Пригожина – це частина задуму Кремля.

Фейгін назвав несподівану причину, чому Захід намагається схилити Україну до мирних переговорів

Російський правозахисник Марк Фейгін висловив думку, нібито Захід боїться, що Росія з ядерним арсеналом залишиться безконтрольною або під керівництвом Пригожина та Кадирова. Він розкрив імовірний план Кремля щодо впливу на партнерів України. Головну роль у ньому відвели "кухареві Путіна" Пригожину. Кровожерливий образ господаря ПВК "Вагнер" активно розкручують у росЗМІ.

Детально про це Фейгін розповів в інтерв'ю інтернет-виданню "Гордон".

За допомогою Пригожина Путін намагається підштовхнути західні країни до переговорів, зокрема, щоб вони вмовили Київ сісти за стіл із Москвою для обговорення завершення війни.

"Я думаю, що благання про переговори так мотивоване: вони (влада РФ - ред.) спеціально запустили тему Пригожина, щоб показати Заходу: "Якщо не я, то буде цей", - заявив відомий адвокат.

Ватажок "вагнерівців" і передача "закривавленої кувалди" представнику Європарламенту - частина залякування. Країна-агресор намагається публічно показати, що Кремль може очолити хтось страшніший за диктатора Путіна, і тоді діалог потрібно буде будувати вже з ним.

"Примусьте Україну (відновити переговори), інакше я (Путін) не витримаю, зникну, і прийде цей (Пригожин) разом із Кадировим", - озвучив Фейгін посил РФ.

Правозахисник зазначив, що на Заході, "з одного боку, не ідіоти, а, з іншого боку, можуть вестися" на такі виверти Москви.

"Вони бояться, що 1/9 частина суші з атомним арсеналом залишиться безхазяйною" або під керівництвом криміналітету Пригожина / Кадирова. Фейгін називає це основними причинами закликів із Заходу про необхідність вирішувати конфлікт в Україні за столом переговорів.

Нагадаємо, адвокат озвучив причину, через яку Путін "бігає" за Зеленським, вимагаючи переговорів, хоча раніше сам відмовляв пропозиціям із Києва.

Раніше Фейгін розкрив, яка операція стане останньою для диктатора та призведе до безславного падіння Путіна.

Також про роль Пригожина у путінському режимі висловився відомий російський історик, опозиціонер Андрій Зубов.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Марк Фейгин

Останні новини