17 серпня 2022, 12:36

"Опущений пахан вже не пахан", – Піонтковський розповів про відчайдушні метання російського диктатора

Андрій Піонтковський заявив, що Володимир Путін зараз відчайдушно домагається припинення вогню за допомогою Реджепа Ердогана, але у нього навряд чи щось вийде.

"Опущений пахан вже не пахан", – Піонтковський розповів про відчайдушні метання російського диктатора

Російський опозиціонер, політолог, математик і публіцист Андрій Піонтковський прокоментував внутрішньополітичну ситуацію у Кремлі, а також спрогнозував усунення від влади Путіна після звільнення Херсону. В інтерв'ю UKRLIFE.TV експерт зазначив, що російський високопосадовець, який звернувся до Заходу з пропозицією вести переговори (як повідомив нещодавно таблоїд Daily Mirror), цілком може бути путінським агентом.

"Адже що зараз робить Путін? Він просто на колінах вимолює припинення вогню. Після того як провалилася місія Драгі, Макрона та Шольца, він найняв Ердогана на ту ж роль. Ердоган зараз повторює всі макронівські наративи", - сказав Піонтковський.

Потім він додав, що Путін усвідомлює своє відчайдушне становище, адже Ердоган хоч і пообіцяв йому схилити Україну до переговорів, але не зможе цього зробити. При цьому президент Туреччини вже взяв величезну ціну за свої пусті обіцянки, а Путін радий цьому вірити.

"Ах, обмануть меня нетрудно, я сам обманываться рад", - процитував Пушкіна політолог, маючи на увазі абсолютно безглузде становище російського президента.

Також вельми показово, що на одній з останніх конференцій Шойгу, перераховуючи цілі військової "спецоперації" в Україні, не згадав ні про демілітизацію, ні про денацифікацію. Це явно вказує на ослаблення російських позицій, адже попереду маячить ще й визволення Херсону, що спричинить величезний шок у Кремлі.

"Путін вже не зможе утримати владу, коли буде продемонстровано таку поразку. Російське керівництво – це ж кримінальна спільнота, а у кримінальній спільноті панує таке правило: опущений пахан вже не пахан, – пояснив Піонтковський. – Пахан, який втратив Херсон і у якого Крим бомбардують щодня, вже не пахан. Я вас запевняю, після звільнення Херсону через день-два нам покажуть "Лебедине озеро", а у перерві пролунає фраза, що товариш Путін зробив низку серйозних помилок в українському питанні та вже не здатний далі виконувати обов'язки президента РФ".

Але потім політолог підкреслив, що до влади у Росії прийдуть такі самі негідники з імперськими комплексами, а не якісь нові чудові люди, проте вони будуть змушені зважати на обставини й ухвалять початкову пропозицію Києва та Заходу про відведення російських військ на лінію 23 лютого для того, щоб відновити переговори.

Раніше Андрій Піонтковський назвав подію, яка зруйнує режим Путіна: "Буде переворот".

Також Андрій Піонтковський розкрив шалений план Путіна щодо ЗАЕС.

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський зазначив, що Ердоган цинічно використовує Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини