6 грудня 2022, 20:39

Росія зазнає поразки у війні з Україною, і це для неї велика удача – Ейдман

Перемога РФ у війні з Україною обернулася б для неї ще більшою катастрофою, ніж є зараз, вважає Ігор Ейдман.

Росія зазнає поразки у війні з Україною, і це для неї велика удача – Ейдман

Поразка, якої Росія зазнає у загарбницькій війні проти України, насправді, велика удача для країни.

Про це у своєму блозі у Facebook пише російський опозиціонер, соціолог Ігор Ейдман.

"Навіть якби я був російським патріотом (чур мене), все одно виступав би за якнайшвидшу поразку Росії у війні проти України.

Якби Німеччина програла польську кампанію 1939 року, Друга світова війна скінчилася б, не розпочавшись. Не тільки жертви агресії, а й сама Німеччина уникли б мільйонів жертв і тотального руйнування. Гітлерівський режим унаслідок поразки у першій же великій війні неминуче впав би. І Німеччина, вочевидь, повернулася б на шлях демократії. Але німці, на превеликий для них жаль, легко виграли польську війну.

Росіянам поки що щастить більше. Вони війну проти України програють. Якби, не дай бог, виграли, кремлівські авантюристи пішли б далі, поки не нарвалися б на війну з НАТО. Тоді від Росії не залишилося б каменя на камені. Її поразка від економік і збройних сил, що переважають навіть не у рази, а на порядки, була б кривавою та нищівною. Москва позаздрила б тоді руїнам післявоєнного Берліна.

Навіть ура-патріоти типу Стрєлкова-Гіркіна вже розуміють, що Росія програє війну проти України. Їм залишилося зрозуміти, що якнайшвидша поразка (включно з відходом з окупованих територій і виплатою репарацій) для неї велике благо. Путін втягнув Росію у таку ситуацію, що всі інші варіанти для неї (на жаль, і для світу теж) будуть гіршими і руйнівнішими. Зрозуміють?"

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Скабєєва із сумним обличчям визнала поразку в Україні.

Ми також писали, що закінчення війни може бути раніше, ніж усі думають: Путін зазнав 4 розгромних поразки.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини