23 жовтня 2022, 13:49

США надіслали сигнал Кремлю, що перемога України неминуча, – Путіну доведеться змиритися

Сполучені Штати почали сигналізувати про можливе введення своїх військ в Україну для допомоги у відбитті російської агресії.

США надіслали сигнал Кремлю, що перемога України неминуча, – Путіну доведеться змиритися

Одночасно два впливові американські військові заявили про можливе введення військ США в Україну. Про це сказав колишній голова ЦРУ Девід Петреус і командування 101-ї дивізії ЗС США, перекинутої до Румунії. Ці заяви зроблено для Кремля.

Таку думку у своєму блозі у Facebook висловив депутат Верховної Ради, голова Постійної делегації України у Парламентській Асамблеї НАТО Єгор Чернєв.

"Це чіткий сигнал Кремлю, що Сполучені Штати та їхні союзники не будуть терпіти ескалацію, яка могла б поставити під сумнів перемогу України, і що Путін має змиритися з тим, що знищити нас йому ніхто не дозволить", - розповів нардеп.

Він уточнив, що США можуть вступити у війну, якщо РФ наважиться підвищити градус агресії. Тригером може стати, наприклад, ядерний удар, введення в Україну військ Білорусі, підрив Запорізької АЕС чи Каховської ТЕС.

"Все це значно ускладнить для нас ведення війни та вимагатиме екстрених заходів з боку союзників", - зазначив Чернєв.

Він уточнив, що союзники України, мабуть, готуються до такого сценарію.

На жаль, шанси на допомогу НАТО мізерні, оскільки більшість країн-членів не готові до рішучих кроків. Проте США, Великобританія та ще деякі європейські країни демонструють готовність допомагати Україні до кінця.

"Наша поразка означатиме не лише кінець гегемонії демократичного світу, а й загалом втрату державності багатьма країнами Європи. Світ на великій швидкості рухається до розв'язки", - констатував депутат Ради.

Раніше у Німеччині та США оцінили ймовірність Третьої світової війни.

Ми також писали, що Салліван заявив про готовність США реагувати на дії Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини