29 квітня 2022, 10:02

Силовики-яструби завалили плани Путіна – до Ізраїлю відправили людину рятувати шкуру "вождя"

Програвши війну в Україні, російський диктатор Володимир Путін намагатиметься по-тихому домовитися із Заходом.

Силовики-яструби завалили плани Путіна – до Ізраїлю відправили людину рятувати шкуру "вождя"

У РФ за останню добу відбулися дві ключові події. Вони можуть свідчити про те, що диктатор РФ Володимир Путін прийняв свою поразку в Україні та хоче домовитися із Заходом про власну капітуляцію.

Про це у Telegram пише російський блогер, військовий і політичний оглядач Ель Мюрид.

Перша подія  від'їзд до Ізраїлю голови Рахункової палати Росії Олексія Кудріна. Про це він громадськість повідомив особисто, запевнивши, що це тимчасовий візит.

"Отримавши всі дозволи, я знову буду в Ізраїлі: їду на раніше заплановані медичні консультації", – написав чиновник.

Друга подія  рішення Кремля випустити по УДВ із в'язниці "людину Кудріна", колишнього голову Мінекономіки РФ Олексія Улюкаєва.

Мюрид вважає, що це можуть бути події одного ланцюга.

"Це дві різні новини. Але, може, якраз одна... Можливо, під вивіскою поправки здоров'я він (Кудрін  ред.) їде на переговори. Вже зрозуміло, що силовики-яструби завалили все (в Україні  ред.). Рятувати шкуру вождя відрядили прозахідного ліберала. Він вимагає витягнути соратника", – висунув припущення блогер РФ.

Зазначимо, що великий наступ російських військ на Донбасі захлинається, про що говорять військові експерти світу. РФ програє битву за Схід України, як раніше програла битву за Київ.

Війна вже переросла у позиційну, що вкрай невигідно для Москви. Поки ресурси російської армії стрімко тануть, постачання озброєння Заходу для українських Збройних сил лише наростає. Імовірно, вже через місяць ЗСУ зможуть піти у контрнаступ, розбивши остаточно окупаційні війська Росії. Висока ймовірність того, що Кремль повністю втратить контроль над Донбасом.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що російський журналіст Невзоров після рішення Вашингтона про ленд-ліз Україні порадив Путіну швидко згортати свою "спецоперацію", поки не пізно.

Ми також писали, що Каспаров дав прогноз щодо термінів завершення війни в Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини