12 січня 2022, 15:53

Токаєв показав Україні, що робити з російськими найманцями на Донбасі, – Казанський

За словами Казанського, Токаєв дав Україні корисну пораду, як вчинити з російськими найманцями на Донбасі.

Токаєв показав Україні, що робити з російськими найманцями на Донбасі, – Казанський

Журналіст і блогер Денис Казанський знайшов спосіб відповісти Кремлю на його регулярні вимоги до України розпочати прямі переговори з представниками так званих "Л/ДНР." Казанський звернув увагу на слова союзника Москви, президента Казахстану Касима-Жомарта Токаєва, режим якого Росія фактично врятувала від бунту за допомогою введення військових підрозділів у країну.

Казанський наголосив, що наразі у відповідь на вимоги Кремля Україна на всіх переговорах може спокійно включати фрагмент промови казахстанського президента Токаєва, яким він відреагував на заклики розпочати переговори з конфліктуючою стороною.

Відео український блогер опублікував у своєму YouTube-каналі та зазначив, як Токаєв фактично показав, що робити Україні з російськими найманцями на Донбасі.

"Ну а раз Кремль підтримує Токаєва і навіть вводить у Казахстан свої війська, щоб допомогти йому зберегти владу, отже, жодних заперечень проти такої позиції у Кремля бути не може та він повністю поділяє саме таке ставлення до озброєних людей, які чинять опір офіційній легітимній владі", – зазначає Казанський.

Раніше журналіст Денис Казанський зібрав свідчення казахстанців про те, як російські військові почали діяти після прибуття на територію Казахстану.

Нагадаємо, інтервенція російської армії на територію Казахстану безпосередньо пов'язана з великою демографічною проблемою Росії та гострим дефіцитом робочої сили. Про це заявив російський опозиціонер Альфред Кох.

Автор: Денис Казанский

Останні новини