24 травня 2023, 09:32

"Пішли розбірки", – Гліб П'яних розповів про тривожні настрої у Росії

Російський опозиціонер Гліб П'яних переконаний, що путінський режим з'їдає сам себе та жодні "розсерджені патріоти" не зможуть врятувати свого царя.

"Пішли розбірки", – Гліб П'яних розповів про тривожні настрої у Росії

Днями глава німецької розвідки Бруно Каль заявив, що влада Путіна стабільна, а публічні розбіжності з приводу війни не становлять загрози для режиму. Але з цим висновком категорично не погодився російський опозиційний журналіст Гліб П'яних, який запідозрив німецьку розвідку у лобіюванні інтересів Путіна.

"Я думаю, що вони (німецькі розвідники - ред.) не бачать, тому що у них два ока заліплені 500-євровими папірцями від Путіна, а, може, там цілі пачки по 10 000 доларів. Я не сприймаю їх всерйоз", - висловив свою думку експерт в інтерв'ю Євгенії Кутнової для YouTube-каналу "Фабрика новин".

Потім Гліб П'яних розповів про те, що буквально нещодавно побачив, які розбірки пішли у Росії. За його словами, z-патріоти вважають, що цар уже програв, а так званий "Клуб розсерджених патріотів" закликає до порятунку Путіна від бомонду. Представники цієї "організації" вважають, що вся еліта вже зібралася здати царя та тим самим зрадити батьківщину.

""Розсерджені патріоти" хочуть перехопити ініціативу. Мовляв, у серпні 1991 року у них це не вийшло, але тепер вони все зроблять, тому що знають як", - сказав П'яних.

Потім аналітик дав зневажливу характеристику російським турбопатріотам: "Це такі імп*тенти насправді, вони нічого перехопити не можуть. Це зовсім нульові люди".

Нагадаємо, Гліб П'яних розвінчав міф про міць колективного Путіна: "Це кепський анекдот".

Раніше Гліб П'яних припустив, що відбувається у бункері Путіна: "Генерали офігівають..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини