23 травня 2023, 07:31

Жданов пояснив, як зможуть відрізнити Путіна від його двійника, якщо він постане перед правосуддям

Полковник запасу ЗСУ Олег Жданов запевнив усіх, що ідентифікувати особу Путіна за необхідності точно вдасться.

Жданов пояснив, як зможуть відрізнити Путіна від його двійника, якщо він постане перед правосуддям

Офіцер запасу ЗСУ Олег Жданов відповів на несподівану цікавість одного зі своїх підписників, чи зможе міжнародне правосуддя покарати саме Путіна, переконавшись, що це саме він, а не його двійник. Військовий експерт припустив, що зразки відбитків пальців давно є у більшості західних спецслужб, тому встановити особистість ніяких труднощів не складе.

Думку Олега Жданова з приводу ідентифікації справжнього Путіна та його двійника, якщо його все-таки судитимуть, можна дізнатися з відео на YouTube.

Військовий експерт свою відповідь почала так: "Цікаве запитання, до речі. Ми знаємо, що зараз активно використовують двійників, і багато журналістів різних світових видань проводили вже розслідування та застосовували програму розпізнавання обличчя і за вушними раковинами. Я розумію, що хірурги можуть переробити вушну раковину, але там дуже багато нюансів".

Олег Жданов назвав спосіб, за допомогою якого зможуть визначити: Путін це чи якась інша людина: "Є така річ, як відбитки пальців. Повірте, відбитки Путіна 100% є у всіх спецслужбах західних країн. Путін завжди був із візитами. Він же не витирав після себе ні виделки, ні ложки, ні склянки. Це все залишалося на столі, й у рукавичках він не сидів, коли був ще запрошуваним гостем на міжнародні саміти".

"ДНК Путіна теж давним-давно відоме на Заході. Він із валізою почав ходити не вчора", - озвучив ще один із можливих способів встановити особу Путіна для звершення правосуддя Олег Жданов.

Раніше Жданов пояснив, чим Україні "вигідно" те, що відбувається у Бєлгородській області.

Також Жданов попередив про нову загрозу для України від РФ, яка може ускладнити контрнаступ ЗСУ.

Нагадаємо, Жданов розкрив хитрий план Міністерства оборони РФ з обману Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Олег Жданов

Останні новини