27 березня 2023, 20:34

Піонтковський розкрив подробиці того, що у Республіканській партії США "буквально стався переворот"

Журналіст Андрій Піонтковський поділився інформацією щодо зміни зовнішньополітичної позиції республіканців у США.

Піонтковський розкрив подробиці того, що у Республіканській партії США "буквально стався переворот"

Російський соціолог, який проживає в еміграції у Вашингтоні, розповів про ті зміни, які відбулися у партії Трампа на тлі останніх подій у світі. Андрій Піонтковський переконаний, що опозиція Байдена змогла розпізнати справжню роль Путіна, яку йому підготувала влада Китаю. Республіканці більше не намагатимуться шукати компромісу з очільником Кремля на вигідних їм умовах, бо він виявився пішаком у руках Сі Цзіньпіна.

Аналітику актуальних подій від Андрія Піонтковського, озвучену у діалозі з Романом Цимбалюком, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Відомий політолог озвучив позицію Республіканської партії у США до недавніх подій, пов'язаних із Китаєм: "Раніше яка була точка зору республіканців? Наш найголовніший противник стратегічний - це Китай, тому нам треба зосередитися на війні з Китаєм, а ось Байден занадто багато часу приділяє війні Росії з Україною. Це у крайній формі позиція Трампа: нам би потрібно було Путіна на свій бік переманити у нашому конфлікті з Китаєм, але для цього треба піти йому назустріч у малозначних для нас, але дуже чутливих для нього питаннях, наприклад, у питанні України".

Андрій Піонтковський підкреслив: "Ось така абсолютно потворна була точка зору у республіканців, але зараз буквально стався переворот, який позначився на перебігу виборчої кампанії. Вони побачили, що ніякого Путіна, якого треба переманювати на свій бік, немає. Є васал Китаю, який перебуває повністю у кишені у Китаю, та Китай створює нову імперію Чингісхана (Росія, Іран, Китай - це та сама Євразійська територія, якою володів Чингісхан, якою володів товариш Сталін".



Раніше Піонтковський розповів, де вирішуватиметься доля Путіна.

Також Піонтковський пояснив, як росіяни "допомагають" Україні наблизити перемогу.

Нагадаємо, Піонтковський розкрив стратегічну мету Китаю щодо війни Росії з Україною.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини