22 лютого 2023, 21:47

"Хлопці, жарти скінчилися", – Латиніна про сигнал, який Захід послав "елітам" Путіна

Захід підписав вирок диктатору РФ Володимиру Путіну, вважає Юлія Латиніна.

"Хлопці, жарти скінчилися", – Латиніна про сигнал, який Захід послав "елітам" Путіна

Події останніх тижнів показують, що справи диктатора РФ Володимира Путіна швидко погіршуються. Усе свідчить про те, що Захід вирішив покінчити з агресором.

Таку думку висловила відома російська журналістка, військовий і політичний оглядач Юлія Латиніна на своєму каналі в YouTube.

Найголовнішою та зловісною подією для Москви, на її думку, є історичний візит до Києва президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена.

"Візит Байдена до Києва - це просто захід із козирів. Тепер, що б Путін не вякнув у своїй промові (у посланні до Федеральних зборів - ред.), нецікаво буде", - заявила журналістка.

Вельми чітким сигналом, за її словами, є й те, що на Мюнхенську конференцію з безпеки замість представників путінського режиму були запрошені лідери російської опозиції Михайло Ходорковський і Гаррі Каспаров.

Показовим виглядає і присудження премії Британської академії кіно та телевізійних мистецтв BAFTA фільму "Навальний" про спробу вбивства російськими спецслужбами одного з найвизначніших супротивників диктатора РФ.

"У мене складається думка, що Захід посилає сигнал навіть не Путіну, це марно, йому не проходить, а путінському оточенню: "Хлопці, жарти скінчилися. Або ви його здасте, або вас залізною мітлою до кордонів 91-го року... Або ви його повісите самі, або повиснете разом із ним"", - поділилася думкою Латиніна.

Зазначимо, що схожі думки озвучив і колишній радник Офісу українського президента Олексій Арестович.

"(Останні події - ред.) чітко шепочуть мені: РФ повели у стійло, причому коридором, що звужується", - написав він 20 лютого.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Байден у Києві - це сигнал, що Захід визначився з долею Путіна.

Також Піонтковський розповів про великий страх Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини