20 лютого 2023, 09:18

Невзоров лише однією фразою охарактеризував дивний ритуал росіян в ополонці з паспортами

Експерт зазначив, що Путін довів Росію до того, що пацієнти клініки для душевнохворих виглядають адекватніше, ніж "патріоти-єдинороси".

Невзоров лише однією фразою охарактеризував дивний ритуал росіян в ополонці з паспортами

Популярний політичний експерт, режисер і журналіст Олександр Невзоров у своєму стилі прокоментував вельми кумедний вчинок росіян, які сфотографувалися взимку в ополонці, гордо тримаючи у руках паспорти громадян Російської Федерації.

Крім того, він порівняв росіян, які сфотографувалися в ополонці, з людьми, що страждають на захворювання мозку, підкресливши, що останні більш адекватні, ніж "патріоти".

"У Росії "до Путіна" існувала різниця між особами, які страждають на шизофренію, та т. зв. "нормальними". Путіну вдалося цю різницю стерти. Тепер визначити, хто є пацієнтом психоневрологічного диспансеру, а хто ні, стало взагалі неможливо.

Ба більше! "Люди Путіна" на посадах, які мають репутації "осудних" і "солідних", демонструють більш яскраву ідіотію, ніж сертифіковані божевільні, замкнені у клініках і ПНД", - написав експерт.

Невзоров додав, що ті "патріоти", які здійснили дивний ритуал із паспортами в ополонці, - це члени путінської партії "Единая Россия".

"Вони демонструють їх з такою ж гордістю, як показували б особисто спійманих у річці Убля омарів", - зазначив він.

Також Невзоров додав, що путінський режим виманив у інвалідів, які страждають на деменцію, 100 тисяч рублів на подарунки учасникам так званої "спецоперації", які є не просто окупантами, а й справжніми вбивцями. 

Як раніше повідомлялося, Олександр Невзоров порівняв російського диктатора Путіна з маніяком Чикатило.

Нагадаємо, ізраїльський військовий аналітик Ігаль Левін відповів на запитання, скільки ще протримається путінський режим.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини