29 грудня 2022, 11:08

"Вони вже готові взяти в руки зброю", – Гудков оцінив протестні настрої у Росії

Геннадій Гудков прокоментував черговий факт підпалу військкомату у РФ, який здійснили пенсіонери.

"Вони вже готові взяти в руки зброю", – Гудков оцінив протестні настрої у Росії

Нещодавно у Подольську сімейна пара пенсіонерів спробувала підпалити будівлю військкомату. 70-річний чоловік намочив ганчірку у каністрі бензину, підпалив і поклав на вікно військкомату. У цей час його 76-річна дружина робила відеозапис того, що відбувається. Але у той же цей час повз проїжджала машина ДПС, під'їхала до пенсіонерів-протестувальників і затримала їх. Цей випадок, який у РФ далеко не перший за останні півроку, прокоментував російський опозиціонер і політик Геннадій Гудков.

"Коли-небудь це обов'язковобуде масовим", - висловив свою думку експерт в інтерв'ю Василю Голованову, яке можна подивитися на YouTube-каналі "ГОЛОВАНОВ".

"Будуть не тільки підпалювати військкомати. Питання лише у тому, щоб цей процес не зайшов занадто далеко та не спалахнула громадянська війна. Від цього нікому не буде добре. Але йде радикалізація протестів. Поки що все це неорганізовано та не спирається на якісь ресурси. Але у міру наростання антивоєнних рухів і у міру формування розуміння, що війна програна (для цього мають бути ще перемоги України на фронті), у Росії може виникнути серйозне розуміння необхідності повалення Путіна", - пояснив експерт.

Геннадій Гудков зазначив, що поки що російське суспільство розколоте на абсолютно непримиренні полюси, а люди вже готові один одного вбивати. "Вони вже готові взяти у руки зброю, - підкреслив опозиціонер. - Взагалі тривожна ситуація. З одного боку, я розумію, що має розпочатися якась антивоєнна боротьба, але, з іншого, що там буде далі, сказати дуже складно. У будь-якому разі нічого хорошого попереду на Росію не чекає. Це абсолютно точно".

Раніше Геннадій Гудков розповів, хто може усунути Путіна від влади.

Також Геннадій Гудков озвучив умову, за якої Росія може перестати існувати.

Ще трохи раніше Геннадій Гудков назвав три країни, на які у майбутньому може напасти Росія.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини