18 листопада 2022, 10:57

У Путіна залишається останнє – експрем'єр-міністр РФ Касьянов розкрив, що спробує зробити диктатор

Російський опозиційний політик Михайло Касьянов вважає, що козирні карти Путіна биті й у нього залишився тільки один варіант.

У Путіна залишається останнє – експрем'єр-міністр РФ Касьянов розкрив, що спробує зробити диктатор

Усі спроби президента Росії переломити або хоча б заморозити невдалу для РФ ситуацію у розв'язаній нею ж кривавій війні в Україні з тріском провалилися. Так звана "часткова" мобілізація не принесла очікуваного диктатором ефекту, тема ядерної зброї закрита.

Глава Кремля бачить, що у військовому плані він програє. Йому нічого протиставити стрімкому та кваліфікованому наступу ЗСУ. Високий бойовий дух українських солдатів, з яким вони захищають свою землю від ворога, ще більше деморалізує злочинців з армії РФ. Зібране "гарматне м'ясо" не здатне врятувати катастрофічне становище на фронті. Путіну потрібен час для поповнення втрат і перегрупування військ, тому він жадає негайного припинення вогню.

Таку думку висловив колишній голова уряду РФ Михайло Касьянов виданню "ГОРДОН"

Він вважає, що у Путіна є останній сценарій - розхитування Європи та підкуп європейських лідерів.

"Залишається (у президента РФ - ред.) одне: продовжувати працювати на розкол європейської спільноти, на розкол трансатлантичної єдності. Це означає продовжувати купувати лояльність європейських лідерів", - розповів експрем'єр-міністр РФ.

Використовуючи газову війну, Кремль має намір змусити народи в європейських країнах вимагати від своєї влади зменшити підтримку України. Вищою ж метою є примушування Києва сісти за стіл переговорів із Москвою. 

Раніше Касьянов попередив українців про важкі випробування. Кремль продовжуватиме жорсткий терор мирного населення, щоб домогтися капітуляції.

Нагадаємо, експрем'єр-міністр РФ озвучив справжнє бажання Путіна, який мріє заморозити конфлікт з Україною, а за деякий час захопити Одесу та наступати на Молдову.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Сеть

Останні новини