4 жовтня 2022, 07:25

Табах розвіяв міфи про російську ядерну торпеду "Посейдон": "Треба бути готовими"

Військовий оглядач Гаррі Табах скептично налаштований щодо загроз РФ застосувати ядерну торпеду та влаштувати "армагеддон".

Табах розвіяв міфи про російську ядерну торпеду "Посейдон": "Треба бути готовими"

Капітан першого рангу ВМФ США насамперед повідомив, що така торпеда, як "Посейдон", може у принципі не існувати. На питання ведучої телеканалу "Апостроф TV" про те, що собою представляє ядерна ракета "Посейдон" і як її РФ може використати, американський офіцер відповів так: "Ніхто ніколи цих випробувань не бачив і цієї торпеди ніколи теж не бачив, і не знають про неї, крім того, що розповідають: така торпеда є та її випробовують”.

Інтерв'ю Гаррі Табаха для телеканалу "Апостроф TV" можна переглянути на YouTube.

Військовий експерт поспішив запевнити, що розмови про торпеду "Посейдон" можуть виявитися російським фейком, створеним для залякування світової спільноти.

"Як військова людина я повинен сказати, що до всього треба бути готовими, тому що, якщо припустимо, підводний човен російський у Чорному морі навіть запустить якусь ракету або торпеду і, як "Курськ", вибухне у цьому морі та потоне, то вона все одно зробить величезну екологічну катастрофу, тому вони завжди небезпечні", - Гаррі Табах вирішив попередити про небезпеку, яка у будь-якому разі може йти від Росії.

Після американський військовий оглядач додав: "Ось ця зброя, особливо гранати у руках мавпи, вони небезпечні, та як військові люди ми повинні бути готові: якщо у цієї мавпи ще ядерна граната у руках, то вона дуже небезпечна, від неї треба просто позбавлятися".


Раніше Табах пояснив, чому ленд-ліз не почне працювати і у жовтні.

Нагадаємо, Гаррі Табах назвав умови, за яких США вступлять у війну на боці України.

Також Гаррі Табах розповів, як США допоможуть Україні "завдати військової поразки Росії".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини