26 вересня 2022, 07:50

Шейтельман "розсекретив", про що Путін оголосить 30 вересня: "Він загрожуватиме..."

Політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, чим "дивуватиме" світову громадськість в останній день вересня Путін.

Шейтельман "розсекретив", про що Путін оголосить 30 вересня: "Він загрожуватиме..."

Український письменник Михайло Шейтельман відповів на запитання ведучої "24 каналу", про що може заявити у своїй черговій промові президент РФ 30 вересня таі чи може він у цей день оголосити воєнний стан у країні. Політтехнолог запевнив, що якби головний тиран людства хотів запровадити військовий стан у Росії, то не говорив би про це у певний день перед усією країною, а просто підписав би відповідний указ.

Дізнатися прогноз Михайла Шейтельмана з приводу того, на що варто чекати від Путіна 30 вересня, можна з його інтерв'ю для "24 каналу", яке опубліковане в YouTube.

"Він привітає "республіки" нові з "приєднанням", він оголосить, що підписав відповідні папери (Державна Дума, а потім президент має підписати). Усіх привітає з цим", - висловив свою думку щодо майбутнього виступу глави Кремля перед росіянами 30 вересня український політтехнолог.

"Далі він скаже нам, Україні, що все: терміново виводьте війська із Запоріжжя, з усіх цих територій, бо це все наше. А якщо ні, то буде вам дуже погано, скаже він. У тому числі він скаже, у нас є ядерна зброя. Ось така буде мова. Він загрожуватиме нам ядерною зброєю та завданням ударів по центрах ухвалення рішень, по Києву і так далі", - озвучив Михайло Шейтельман основні теми, про що може йтися у спичі Путіна 30 вересня.

Раніше Шейтельман назвав два "козирі", які ще залишилися у Путіна.

Також Шейтельман назвав умови, за яких можлива "революція" у Криму.

Нагадаємо, Шейтельман попередив, що війна РФ із Заходом неминуча.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини