9 серпня 2022, 12:44

"Або руська земля, або пустеля", – Шейтельман оцінив слова генерал-майора армії РФ "терориста" Васильєва

Михайло Шейтельман щиро здивувався, чому весь цивілізований світ досі не оголосив Росію країною-спонсором тероризму.

"Або руська земля, або пустеля", – Шейтельман оцінив слова генерал-майора армії РФ "терориста" Васильєва

Російсько-ізраїльський політтехнолог і маркетолог Михайло Шейтельман обурився тим фактом, що проти Росатому досі не запроваджено санкцій. "Це здається абсолютно нереальним, тому що ця корпорація займалася окупацією Чорнобильської АЕС. Там був представник від Росатому, який офіційно написав папірець про це, тобто він брав участь в окупації і є військовим злочинцем та ядерним терористом", - сказав експерт в інтерв'ю Наталії Влащенко, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Влада&Влащенко".

Надалі представник Росатому приїхав на Запорізьку АЕС і оголосив, що з 1 вересня вона переходить під контроль РФ разом з українською енергетичною системою, а Україна може купувати за гроші звідти електроенергію, нагадав Шейтельман. Більше того, він вирішив процитувати "дичину", а саме, фразу генерал-майора російської армії, командувача військ радіоактивного та хімічного захисту Віктора Васильєва. У соцмережі той написав таке про Запорізьку АЕС: "Цю станцію будували російські люди для всіх братів-слов'ян. Тепер нацисти вирішили декомунізувати наше спільне минуле, тому тут буде або вільна руська земля, або випалена пустеля!"

"Він наказав її замінувати, замінувати енергоблоки ЗАЕС і повідомив, щоб ми сказали українському військовому командуванню, що блоки заміновані, а якщо вони стрілятимуть, то блоки вибухнуть. Слухайте, але це ж у чистому вигляді кіно про ядерних терористів. Тільки у всіх такого роду фільмах терористи вимагають, щоб їм видали мільйон доларів або ще щось, а тут хочуть, щоб Україна подарувала території", – прокоментував ситуацію Шейтельман. Також він назвав це абсурдом навіть не з погляду дій і висловлювань Васильєва, а з погляду реакції всього цивілізованого світу.

"Ви досі не оголосили їх терористами? Ви досі вважаєте, що РФ – це держава? Ви плануєте вести з ними переговори, серйозно? Росія має втратити статус держави", – висловився Михайло Шейтельман.

Раніше Михайло Шейтельман розповів, на що готовий Володимир Путін заради перемоги у війні з Україною.

Також Михайло Шейтельман пояснив, що буде, якщо Росію визнають країною-спонсором тероризму.

Ще трохи раніше Михайло Шейтельман назвав головну умову для тотальної поразки Росії.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини