17 червня 2022, 10:21

"Мене це злить", – Дмитро Гордон відповів на запитання, чи справді Путін у комі

Дмитро Гордон переконаний, що зі здоров'ям Володимира Путін все гаразд, незважаючи на завзяті чутки про його хвороби.

"Мене це злить", – Дмитро Гордон відповів на запитання, чи справді Путін у комі

Український журналіст Дмитро Гордон вважає, що повідомлення такого плану, як "Путін у комі", "Путін хворий на рак" і "Путін при смерті" - це лише видача бажаного за дійсне. "Мене це навіть злить трошки", - зізнався відомий ведучий своєму колегі Василю Голованову. Запис їхньої бесіди можна переглянути на YouTube-каналі "Україна 24".

На думку Гордона, президент РФ виглядає набагато краще, ніж багато хто з тих, хто розпускає чутки про його невиліковні хвороби. Крім того, не варто забувати, що Володимир Путін - дуже багата людина планети Земля, якщо не найбагатша, тому до її послуг усі досягнення світової медицини.

"Трильйони доларів від продажу нафти та газу, які вони (Путін і його оточення – ред.) привласнювали безсовісно всі ці роки, дають про себе знати, – зазначив журналіст. – З нього порошинки здувають, у нього все добре, я у цьому впевнений. Усім хочеться, щоб він здохнув швидше, звичайно. Але він нормально себе почуває і, мені здається, що нормально виглядає".

Потім Гордон нагадав, що незабаром у Санкт-Петербурзі відбудеться економічний форум, на якому має з'явитися Путін. "І я певен, що він буде у формі", – заявив журналіст.

Аналогічно Дмитро Гордон висловив сумніви щодо проведення у Росії загальної мобілізації. Нагадаємо, нещодавно про це написало видання Bloomberg із посиланням на високопоставлені джерела у ЄС.

"Я не вірю у загальну мобілізацію у Росії, не вірю. Навіщо її проводити, якщо є прихована і вона успішна? Я вірю у часткову, приховану, таку, що відбувається зараз", - висловився журналіст.

Потім він зазначив, що одна справа - розмовляти на кухні з друзями про те, що "ми їм дамо цим нацикам в Україні", і зовсім інша - встати та піти воювати. Путін розуміє, що може виникнути невдоволення, тому боїться проводити загальну мобілізацію.

Також Гордон висловив недовіру до західних санкцій, наголосивши, що Росія, на жаль, в обхід отримує все необхідне. Так, не у таких кількостях і важко, але отримує. І зараз російські заводи, швидше за вс,е працюють у посиленому режимі, виробляючи нову зброю.

Нагадаємо, Дмитро Гордон припустив, що Ігор Стрєлков входить у таємний клан, який бажає скинути Путіна.

Також Дмитро Гордон назвав причину, через яку Київ сильно не бомбять.

Раніше Дмитро Гордон пояснив, з якого боку до РФ може прийти війна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини