7 червня 2022, 12:56

"Незрозумілого виду диктатура", – Юлія Латиніна назвали три сценарії майбутнього РФ

Юлія Латиніна озвучила три найбільш ймовірні сценарії майбутнього країни-агресора, зазначивши, який із них найгірший.

"Незрозумілого виду диктатура", – Юлія Латиніна назвали три сценарії майбутнього РФ

Російська журналістка та письменниця Юлія Латиніна переконана, що Росія вступила в зону політичної нестабільності та на основі цього можна передбачати найімовірніші шляхи її розвитку. Про три варіанти майбутнього РФ опозиціонерка розповіла в інтерв'ю своїй українській колезі Наталці Влащенко, опублікованому на YouTube-каналі "Україна 24".

Найсумніший сценарій, на думку журналістки, це перетворення Росії на Північну Корею, що доповнюватиметься абсолютною технологічною деградацією, яка, втім, спостерігається вже зараз.

"Це буде таке імпортозаміщення. Замість моноклональних антитіл – дубова кора, замість сучасних технологій – відроджена путінська духовність", – зазначила Латиніна.

Інший варіант – це усунення Путіна від влади генералами та повернення країни приблизно до того стану, в якому вона знаходилася 10 років тому.

"Це якогось незрозумілого виду диктатура, яка корумпована, але не виявляє фізичної ворожості до України та Заходу", – пояснила російська журналістка.

І нарешті третій, найоптимістичніший варіант, це шлях до демократії через приниження військової поразки. Це ситуація, за якої Україна повертає собі все (Крим, Донбас тощо), а Росія тяжко переживає все це, після чого до влади приходить хтось із найближчого оточення Путіна та запускає цикл реформ, що очищає країну.

За словами Латиніної, у РФ справді все може закінчитися демократичними перетвореннями. Це як у 1989 році, коли деякі речі починають відбуватися та відбуваються невідворотно. "Значна частина російської еліти, яка зараз в абсолютному жаху від того, що відбувається, може дати собі слово "ніколи більше"", - зазначила російська опозиціонерка.

Нагадаємо, Юлія Латиніна назвала головну відмінність між ЗСУ та армією РФ.

Раніше Юлія Латиніна озвучила термін, коли у Путіна посиплеться абсолютно все.

Також Юлія Латиніна пояснила, навіщо Путін почав лякати новим наступом на Київ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини