3 червня 2022, 13:41

"Гроші залишаться у країні", – Альфред Кох висловив несподівану думку про дефолт Росії

Альфред Кох не поділяє думку, що дефолт Росії прискорить її крах і наблизить військову поразку.

"Гроші залишаться у країні", – Альфред Кох висловив несподівану думку про дефолт Росії

Російський опозиціонер, блогер і публіцист, колишній державний діяч високого рівня Альфред Кох заявив, що дефолт Росії тільки на руку, тому не варто так радіти цьому історичному моменту, що наближається. Свою думку з цього приводу експерт висловив в інтерв'ю Наталці Влащенко, опубліковане на YouTube-каналі "Україна 24".

"В Україні існує якесь міфічне ставлення до дефолту, – сказав Кох. – У розумінні багатьох українців, дефолт – це означає, що дохлі люди валяються на вулицях, транспорт устав, а лайно замерзло у трубах. Ні".

Потім він нагадав, що у 1998 році Росія вже пережила дефолт і це дуже добрий "захід", оскільки не потрібно платити за боргами, все чудово, гроші залишаються у країні. Після цього, як відомо, у РФ почалося економічне зростання.

"Так, у Росії дефолт може бути. Швидше за все, так і буде, тому що американці не продовжили якусь там ліцензію, я не дуже великий фахівець у цьому питанні, – зазначив блогер. – І, мабуть, у червні буде зафіксовано дефолт, але це всього лише означає, що Росія, яка готова була платити за боргами, за ними не платитиме".

За словами Альфреда Коха, краще б Америка дозволила РФ виплатити гроші, і вони не залишалися б усередині країни-агресора.

Нагадаємо, Альфред Кох пояснив, як саме РФ має намір завершити війну з Україною.

Також Альфред Кох зазначив, що у Кремлі вже готують інформаційний ґрунт для завершення військових дій на території України.

Раніше Альфред Кох розповів, що означає для Путіна аварію крейсера "Москва": "Бог, схоже, за тебе взявся".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини