18 травня 2022, 21:09

"Зараз переломний момент, офіцери РФ почнуть саботувати накази", – Дмитро Гудков

Російські війська, які орудують в Україні, деморалізовані: вони усвідомлюють майбутній розгром.

"Зараз переломний момент, офіцери РФ почнуть саботувати накази", – Дмитро Гудков

У лавах російських військових, які беруть участь у так званій "спецоперації" в Україні, наростають панічні настрої. Солдати розуміють, що їхня поразка неминуча.

Таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив відомий російський політик, опозиціонер Дмитро Гудков.

Він зазначив, що армія Росії несподівано для себе зустріла дуже потужного супротивника в особі ЗСУ. Українські війська змогли повністю витіснити окупантів із Півночі країни, йде активний контрнаступ на Харківському напрямку.

І можливості ЗСУ з постачанням нового західного озброєння тільки зростатимуть. Російські солдати це чудово розуміють.

"Всі тактичні перемоги українська армія досягла без будь-якого ленд-лізу... Навіть ті російські солдати, яких зомбувала пропаганда, заходять у соцмережі та дізнаються про те, що на них чекає далі. А далі на них чекає $40 млрд, на які закуповуватиметься новітнє високотехнологічне обладнання для української армії", - наголосив Гудков.

Усвідомлення солдатами РФ неминучості поразки, на його думку, призвело до переломного моменту у війні. Незабаром уся армія РФ посиплеться.

"Російські офіцери просто почнуть саботувати розпорядження генералів і рішення, які приймаються у Кремлі... Попереду на Росію чекає поразка. Потрібно дати вихід тим, хто не хоче виконувати накази", - наголосив російський політик.

Він вважає, що Заходу слід вжити щодо путінського режиму тих самих заходів, які раніше він використав для знищення Слободана Мілошевича.

"Захід має вчинити так само, як колись із Мілошевичем: оголосити Путіна та кілька десятків людей військовими злочинцями рішенням Міжнародного суду, вимагати видачі в обмін на відміну санкцій для тих, хто зважиться на такі дії", - повідомив Гудков.

Саме це, за його словами, є ключовою умовою можливого розколу еліт у РФ.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що, на думку Дунди, до кінця року Україна оформить перемогу та розпочнеться демонтаж РФ, республіки побіжать.

Ми також писали, що Шейтельман пояснив, чому війна з Україною влетить РФ у копієчку.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ! Автор: Сеть

Останні новини