16 травня 2022, 12:04

"Не більше ніж..." – Михайло Шейтельман математично розрахував терміни завершення війни

Михайло Шейтельман озвучив терміни війни, розраховані за матіматичною формулою, а також заявив, що Україна переможе у будь-якому випадку.

"Не більше ніж..." – Михайло Шейтельман математично розрахував терміни завершення війни

Політтехнолог, письменник і бізнес-консультант Михайло Шейтельман заявив, що військово-політичний конфлікт Росії та України може тривати від 6 до 9 місяців і у будь-якому разі закінчиться перемогою України. Таку оцінювання експерт зробив на основі математичної моделі.

В ефірі телеканалу "Україна 24" аналітик також пояснив, чому американська розвідка говорить про затяжну війну: "Як ми пам'ятаємо, напередодні війни американська розвідка стверджувала, що Київ протримається 3 або 4 дні. Це була та сама розвідка, яка зараз обіцяє затяжну війну. Чому так виходить? Тому що вчитель орієнтується на найслабшого учня, а американська розвідка орієнтується на найгірший, а не ймовірний сценарій. Це робиться для того, щоб їх потім не змогли у чомусь звинуватити".

Виходить, коли американська розвідка передбачила, що Київ протримається 3-4 дні, вона залишила собі шляхи відступу, адже столиця України тримається вже три місяці, і вони (американці – ред.) тепер цілком можуть сказати: "Ми ж говорили, що 3 дня Київ точно простоїть, а він простояв навіть довше”.

Саме тому зараз американська розвідка прогнозує найгірший сценарій для Заходу – затяжну війну. Однак, на думку Шейтельмана, все набагато оптимістичніше. Він розповів, що існує військова та політична складова війни, які у сумі дають військово-політичний конфлікт. І якщо говорити про військовий аспект, то математичні формули чітко вказують на перемогу України та тривалість бойових дій від 6 до 9 місяців.

"Я говорю з похибкою плюс-мінус два місяці. Але знову ж таки, це не рік", – наголосив політтехнолог. Також він зазначив, що у 1944 році теж можна було математично розрахувати, в який день радянські війська виявляться у Берліні, а американські – там, де вони опинилися, адже було відомо, скільки підводних човнів виробляє Третій рейх на день, а скільки виробляють союзники. У той період Третій рейх робив один підводний човен на добу. До речі, нинішня Росія будує один підводний човен за 10 років.

Проте є ще й політична складова, нагадав експерт. Вона полягає у тому, що військову історію будь-якого дня можна зупинити політично. Будь-якого дня Путін може сказати: "Все, я передумав, вибачте, до побачення". Він знайде для себе якусь внутрішню політичну гру та якось це розрулюватиме.

Михайло Шейтельман підкреслив, що війна може закінчитися раніше, ніж за 9 місяців, а ось пізніше не може. "У Росії не вистачить ресурсів протистояти НАТО та не тільки НАТО, а 40 із зайвим країнам протягом більш ніж 9 місяців", - сказав він.

Раніше Михайло Шейтельман заявив, що Аліна Кабаєва не коханка Путіна, а класичний фейк російських спецслужб.

Також Михайло Шейтельман спрогнозував розпад РФ на дві частини, які потім будуть конфедерацією.

Ще трохи раніше Михайло Шейтельман висловив сумнів у тому, що Путін хворий на рак.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини