19 квітня 2022, 16:03

"Його доля вирішена наперед", – Гаррі Каспаров висловився про смерть Путіна

Гаррі Каспаров переконаний, що російського диктатора Володимира Путіна прибере його оточення, коли ситуація стане критичною.

"Його доля вирішена наперед", – Гаррі Каспаров висловився про смерть Путіна

Російський опозиціонер і чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров заявив, що Путін помре не у власному ліжку (якщо його, звичайно, там не отруять). "Його доля вирішена наперед", – сказав експерт в інтерв'ю Дмитру Гордону. На думку Каспарова, російського диктатора майже напевно прибере його оточення, коли ситуація стане критичною.

Влада Путіна, на думку шахіста, тримається на його аурі непереможності та безкарності. Проте війна в Україні поставить хрест на цій аурі. "Це фактично крах державності та пошук цапа-відбувайла, яким традиційно виявляється диктатор. Як це вийде, я не знаю, нехай вони між собою розбираються. Але цілком очевидно, що Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім і фізично", – висловився про подальшу долю президента РФ Гаррі Каспаров.

Крім того, російський опозиціонер абсолютно впевнений у тому, що Україна переможе у цій війні. І це буде не лише буквальна перемога, а й фігуральна. За його словами, майбутнє людства наразі вирішується в Україні. "Це буде перемога сил свободи проти тиранії та поразка квінтесенції зла", – заявив Гаррі Каспаров.

У коментарях підписники висловили довіру Гаррі Каспарову як людині з визначними аналітичними здібностями:

"У Каспарова шикарний аналітичний розум, який прораховує все наперед, як у шахах. Я погоджуюся з ним.

На жаль, таких людей із найвищим інтелектом мало у Росії. Можливо, подивляться цей коментар і дійде до їх курячих мізків?

Розумна людина, тож я вірю... Україна переможе, і світ зміниться.

Незвичайна ерудиція та справжня та чітка аналітика".

Нагадаємо, Гаррі Каспаров пояснив, за яких умов у Росії може статися "палацовий переворот".

Також Гаррі Каспаров зазначив, що в оточенні Путіна помітні чіткі ознаки внутрішньої боротьби.

Раніше Гаррі Каспаров заявив, що Путін не очікував на жорстку реакцію Заходу.

Автор: Гарри Каспаров

Останні новини