21 лютого 2022, 16:14

"Там усіх їх повбивають", – колишній російський солдат розповів про відправку військових "на війну з Україною"

У Росії повідомляють про початок відправки непідготовлених призовників-строковиків на кордон з Україною.

"Там усіх їх повбивають", – колишній російський солдат розповів про відправку військових "на війну з Україною"

У РФ розпочали відправку на кордон з Україною призовників, які проходять строкову службу у російській армії. Про це у соціальній мережі Tiktok повідомив один із користувачів із посиланням на розповідь свого знайомого.

Молодий чоловік заявив, що строковиків відправляють на війну з Україною.

Відео публікує Телеграм-канал "Український Діалог".

До того ж росіянин, який записав відео із зізнаннями, розповів, що раніше сам пройшов строкову службу у російській армії, строковики якої не готові до ведення повноцінних бойових дій і ризикують швидко загинути.

Автор відео наголошує, що пост міністра оборони РФ займає некомпетентний Сергій Шойгу, що не має до армії жодного відношення, який сам не має досвіду проходження строкової служби.

"Мені ось цікаво, Шойгу, Путін, хто там сидить при владі, такі круті, куди ви відправляєте молодих пацанів? У нас міністр оборони, який строкову службу не служив. Шойгу не служив строкову службу", – заявив хлопець.

За його словами, під час проходження строкової служби якість підготовки військових знаходиться на дуже низькому рівні. Колишній строковик зізнається, що за час несення служби у російській армії він лише двічі за 7 місяців бував на полігоні з відпрацюванням стрільб із вогнепальної зброї.

"Я сім місяців відслужив, ми разів два від сили на стрільбище сходили. Раз 4 патрони вистріляли, нам навіть не дали подивитися, куди ми влучили. Ще якось магазин вистріляли, теж не дали подивитися, куди влучили. Всім ***** (все одно – ред.)", – заявив екссолдат.

Росіянин зізнається, що значна частина проходження служби у російській армії складається з прибирання снігу та робіт на будівництві.

"Там усіх їх повбивають, пацанів 18-20-річних", – заявив він.

Раніше держЗМІ РФ із посиланням на ФСБ заявили про обстріл з боку України російського "прикордонного пункту", який виглядає як занедбаний сарай.

Автор: Сеть

Останні новини