30 листопада 2021, 12:48

Арестович відповів Бутусову, чому саме Путін "готує на нього замах"

Щоб напасти на Україну, Путіну потрібна дестабілізація всередині країни, саме тому Бутусов є чудовою мішенню.

Арестович відповів Бутусову, чому саме Путін "готує на нього замах"

Напередодні радник голови Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що на місці Юрія Бутусова скористався б послугами державної охорони. Не виключено, що Володимир Путін ухвалить рішення його вбити, щоб дестабілізувати ситуацію всередині України, а згодом на неї й напасти.

Учора, 29 листопада, у прямому етері програми "Свобода слова" на каналі ICTV Арестович пояснив, чому "погрожував" Бутусову вбивством з боку Путіна.

Не виключено, що Кремль зробить з українського журналіста, який відкрито виступає проти чинної влади, "сакральну жертву". Путін зібрав на кордоні з Україною армію у складі майже 100 тисяч вояків. Ось він і думає, як краще напасти на Україну: коли там все мирно та тихо чи коли конфлікти всередині самої країни, саме тому Арестович на місці президента Росії обов'язково скористався б дестабілізацією всередині України.

Для цієї мети ідеально підходить Бутусов, який постійно критикує владу. Вбивши його, опозиція до "Слуги народу" та президента відразу ж звинуватить у події чинну владу, а на Путіна ніхто і не подумає.

Арестович заявив, що Бутусова можуть убити ті, хто його "накачує" проти чинної влади. Вбивство стане сигналом до масових заворушень, і під цей шум Путін введе в Україну війська.

Під час пресмарафону Зеленський звинуватив Бутусова у роботі на Коломойського та в образі, що тому не дали посади при Міноборони України. У відповідь журналіст заявив, що такою брехнею глава України хоче відвернути увагу преси від своєї персони, від Єрмака та Демченка. Через два дні ДБР відкрило кримінальне провадження проти Бутусова нібито за ролик, де він веде вогонь по бойовиках із гаубиці.

Раніше Бутусов відповів Арестовичу на його слова про замах і заявив, що якщо його вб'ють, то не Путін, а оточення президента України.

Нагадаємо, за словами Арестовича, із Бутусова можуть зробити "нового Гонгадзе". Не виключено, що люди, які постачали українського журналіста інформацією, готові його вбити.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Алексей Арестович

Останні новини