19 лютого 2024, 15:07

"У РФ намалювалася нова "цариця"", – Невзоров відреагував на чутки про нову "коханку" Путіна

Західні таблоїди не на порожньому місці розганяють тему про нову "коханку" Путіна, адже за низкою непрямих ознак усе сходиться, вважає Олександр Невзоров.

"У РФ намалювалася нова "цариця"", – Невзоров відреагував на чутки про нову "коханку" Путіна

Раптовий "зліт" 39-річної російської громадської діячки Катерини Мізуліної, яка очолює Лігу безпечного Інтернету у РФ, нічим пояснити не можна, окрім любовних стосунків із Путіним. Таку думку висловив російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров у своєму Telegram-каналі, зазначивши також, що за низкою непрямих ознак усе сходиться.

"Кабаєва здає пост. У РФ намалювалася нова "цариця". Цій гламурній юді раптом відкрилися ворота чарівних можливостей: будь-які зали, гонорари, гранти, запобігливість "вертикалі" та пики ФСОшників за спиною", - написав експерт.

Потім опозиціонер додав, що Мізуліна пише доноси аж ніяк не якісніше, ніж пересічні стукачі-скрепоносці з російської глибинки, але тим не менш журналістам суворо заборонили її критикувати або згадувати у негативному світлі. Відтепер навіть найневинніша іронія на її адресу жорстко цензурується.

Крім того, Невзоров процитував Telegram-канал "Кремлівська табакерка", який нещодавно повідомив, що близьке коло Путіна незадоволене потраплянням президента РФ у заголовки західної жовтої преси через зв'язки з Мізуліною. З цієї причини йому порадили обмежити свої стосунки з вищезгаданою персоною або ж ретельно приховувати. Зі свого боку, Катерина Михайлівна дуже злиться через те, що іноземні таблоїди активно про неї пліткують, та ще й прозвали її "Барбі". Водночас вона дуже цінує спілкування з "глибокою, сильною та дуже патріотичною людиною", тобто з Путіним.

Підписники Невзорова вирішили трохи пожартувати на цю тему:

"Кабаєва не вивезла.

Ну за зростом вони підходять - 160 см.

Так це така юдина, що здасть навіть Путіна".

Нагадаємо, Катерина Мізуліна за час своєї діяльності на посаді глави Ліги безпечного Інтернету написала скарги щонайменше на 166 осіб і чотири музичні гурти. Деякі з обвинувачених виконали її вимоги, деякі вибачилися та пообіцяли виправитися. Іншим пощастило набагато менше. Щонайменше на 14 осіб після доносів Мізуліної завели адміністративні справи, ще четверо потрапили під кримінальне переслідування. Жертвами Мізуліної, зокрема, є такі відомі персони, як репер Моргенштерн, музиканти гурту "Бі-2", співачка Олена Швець, блогерка Анна Єніна.

Раніше Олександр Невзоров висловив усе, що думає про доноси Мізуліної: "Юдине ремесло набуває шарму".
Також ми повідомляли, як Катерина Мізуліна відреагувала на "голу вечірку" Анастасії Івлєєвої: "Захистіть наших дітей і нас від цього неподобства!"


Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини