5 лютого 2024, 15:02

Невзоров сказав усе, що думає про доноси Мізуліної: "Юдине ремесло набуває шарму та спокусливості"

Олександр Невзоров підкреслив, що доноси а-ля Мізуліна є важливою складовою будь-якого диктаторського режиму.

Невзоров сказав усе, що думає про доноси Мізуліної: "Юдине ремесло набуває шарму та спокусливості"

Відеоблогер, журналіст і політичний аналітик Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналі дії відомої стукачки Катерини Мізуліної, яка обіймає у Росії гучну посаду "голови Ліги безпечного Інтернету".

Він підкреслив, що у системі будь-якої диктатури доноси відіграють ключову роль, надаючи режиму силу та зміцнюючи його структуру. Водночас що більше донощиків, то міцніший тоталітарний режим і численніші його служителі.

Невзоров зазначив, що у сучасній Росії спостерігається значний прогрес у розвитку та заохоченні доносів. Також він навів у приклад Мізуліну як професійну стукачку.

Для диктаторського режиму, зазначає експерт, важливо, щоб образ донощика став привабливим і зрозумілим для народу. Навчання доносам має починатися з дитинства, щоб популяризувати цю професію та показати дітям усі її переваги.

"Саме цим і займається сикофант №1 Мізуліна (грец. sykophántes, від sýkon - фіга та pnáino - доношу - ред.). Вона приклад того, що професійний донощик може бути істотою гламурною та знаменитою, він може мати безліч передплатників, шмотки та завивку.

Діти все мотають на вус.

В образі Мізуліної юдине ремесло набуває шарму та спокусливості", - пише Невзоров.

Водночас автор ТГ-каналу підкреслює: важливо пам'ятати, що донощики не тільки пишуть свої кляузи, а й часто опиняються у небезпечних ситуаціях. І від того, щоб бути жертвою чужого доносу, ніхто не застрахований, зокрема й самі донощики.

На його думку, тренування шиї для зміцнення м'язів і вміння виживати у непередбачуваних ситуаціях також важливі для професії стукача.

"Необхідно щодня тренувати м'язи шиї, щоб довше борсатися у неминучій петлі", - резюмує він.

Нагадаємо, Олександр Невзоров розповів про нове посилення у російській каральній психіатрії.

Як раніше ми писали, Катерина Мізуліна відреагувала на "голу" вечірку Івлєєвої, назвавши скандальний захід "пострілом у ногу політиці, що проводиться державою".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини