3 травня 2022, 10:54

Стрєлков зізнався: "За 8 років Росія побудувала на Донбасі заповідник лайна"

Диверсант Ігор Стрєлков визнав, що Росія несе на захоплені нею землі лише занепад і злидні.

Стрєлков зізнався: "За 8 років Росія побудувала на Донбасі заповідник лайна"

Російський диверсант, офіцер ФСБ РФ Ігор Стрєлков, який брав участь в окупації українських Криму та Донбасу, заявив, що Кремль знищує захоплені землі.

З відвертою заявою він виступив 30 квітня у російському Санкт-Петербурзі. Відео він оприлюднив на своєму каналі Telegram.

Під час виступу Стрєлков заявив, що за України Донбас жив набагато краще, ніж за Росії. Москва принесла на ці території злидні та беззаконня, свідомо поставивши на чолі шахраїв. Наприклад, ватажок невизнаної "ДНР" - це колишній МММщик Денис Пушилін, котрий обманом виманював гроші у довірливих людей.

"Вісім років на тому ж самому Донбасі замість того, щоб там будувати вітрину "російського світу", будували заповідник лайна. Поставили на чолі патентоване шахрайство. Просто патентоване! Куди далі, ніж МММ? Створили умови, що люди на Донбасі жили гірше, ніж у Росії, і набагато гірше, ніж в Україні. Це що, реклама така?" - обурювався російський диверсант.

Поскаржився він і на те, що Москва займалася "зачисткою" найманців в ОРДЛО.

"Тих командирів, які воювали по-справжньому, їх просто вбили, причому не ук*и (українці - ред). Їх убили, бо вони заважали поставити при владі ось це лайно, яке руйнувало квітучий Донбас. Для України він був квітучим. Цим займалися 8 років", - сказав Стрєлков.

Раніше Стрєлков визнав, що Україна має більше шансів перемогти у війні: "Покотиться ковзанка нашої капітуляції".

Ми також писали, що Стрєлков гостро відреагував на НП із крейсером "Москва": "Спочатку втопили БДК, тепер крейсер, хами".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини