28 січня 2022, 12:44

Путін не зможе здобути перемогу у війні з Україною – мільярдер Бренсон озвучив попередження

Річард Бренсон закликав лідерів бізнесу об'єднатися та відстояти суверенітет України в умовах агресії з боку РФ.

Путін не зможе здобути перемогу у війні з Україною – мільярдер Бренсон озвучив попередження

Засновник корпорації Virgin Group попередив про "руйнівні та жахливі наслідки" у разі військових дій.

Своїми думками щодо ситуації між Україною та Росією бізнесмен поділився в однойменній статті.

"Ніколи в останні роки не було більшого ризику повномасштабної війни на європейській землі... Що у 2022 році, чорт забирай, робить одна країна, накопичуючи танки біля кордонів іншої?" – запитує Бренсон.

Він нагадав, що вісім років тому, коли наміри Путіна щодо України стали очевидними для решти світу, мільярдер разом із партнерами доклав зусиль для мобілізації російських та українських бізнес-лідерів для мирного врегулювання відносин.

Наразі Бренсон закликав світових лідерів бізнесу об'єднатися та відстояти суверенітет України, якому загрожує Москва.

За його словами, ті, з ким він спілкується, єдині у думці, що "будь-яка війна між Росією й Україною матиме руйнівні наслідки".

"По-перше, це ще більше ізолює Росію та її президента від решти світу та зруйнує російську економіку. І, звичайно ж, це завдасть величезної шкоди й страждання людям, молодим і старим, які намагаються жити у світі по обидва боки кордону", – пише він.

Попри загрозу вторгнення Росії в Україну, Бренсон вважає, що глава Кремля програє у цій війні.

"Це не той конфлікт, у якому президент Путін може перемогти у довгостроковій перспективі, хоча його, здається, мало хвилює, що світ думає про його геополітичні амбіції", – зазначає засновник Virgin Group.

Раніше колишній близький друг Путіна Сергій Пугачов оцінив готовність президента РФ дати команду на вторгнення в Україну. Він вважає, що Путін "відіграє свою гру" та недарма перекинув до українських кордонів війська та техніку.

Нагадаємо, російський опозиціонер Леонід Гозман вважає, Кремль не зважиться на військове вторгнення в Україну, якщо повірить, що отримає жорстку та рішучу відсіч.

Автор: Сеть

Останні новини