9 квітня 2024, 19:02

"Сплячі агенти у прямому сенсі слова", – Максакова розповіла про ще одну хитру технологію ФСБ

Кремль використовує на Заході технологію "російських дружин" з метою експансії на Західний світ, повідомила ексдепутат Держдуми РФ Марія Максакова.

"Сплячі агенти у прямому сенсі слова", – Максакова розповіла про ще одну хитру технологію ФСБ

Романтичний союз мільярдера Руперта Мердока й екстещі Романа Абрамовича Олени Жукової може бути технологією ФСБ і способом експансії Кремля на Західний світ, заявила колишня депутатка Держдуми РФ і оперна співачка Марія Максакова в інтерв'ю Олесі Бацман.

За словами опозиціонерки, цей список можна розширити. Наприклад, Наталя Водянова з її "під'їздами" до Антуана Арно або Яна Рудковська, яка на деякий час стала ледь не обличчям Dior для певного сегмента.

"Здавалося б, усьому є межа, але ні. Усі ці дами легкої поведінки, точніше систематизованої поведінки (я б так це назвала), які пов'язані з балетом або модельним бізнесом і є виїзними, використовуються Кремлем для конкретних цілей", - зазначила Максакова.

По суті, російські дружини - це теж технологія. Кремль приставляє до західних топ-політиків, топ-селебріті або мільярдерів своїх шпигунок. Дійсно, ми часто бачимо, як впливові люди на Заході одружуються з російськими топ-моделями або представницями мистецтва.

"Я думаю, що 70% серед них - це сплячі агенти", - сказала Максакова.

"У прямому сенсі слова", - додала співрозмовниця.

Нагадаємо, Марія Максакова розповіла, де знаходиться "кощієва голка" Путіна: "Це завдасть непоправної шкоди російській економіці".

Раніше Марія Максакова пролила світло на моторошну "угоду" Аліни Кабаєвої та Путіна: "Невідомо, чи збереже вона цю азіатську смиренність".

Останні новини