14 лютого 2024, 15:50

"Диктатор їй усе компенсує", – Максакова розповіла, на яку моторошну "угоду" пішла з Путіним Кабаєва

Аліна Кабаєва терпить те, що її діти від Путіна – це виняткова "сировина" для експериментальних препаратів, які використовує президент РФ.

"Диктатор їй усе компенсує", – Максакова розповіла, на яку моторошну "угоду" пішла з Путіним Кабаєва

В інтерв'ю Олесі Бацман ексдепутатка Держдуми РФ і оперна співачка Марія Максакова розкрила безліч таємниць із життя російських еліт. Не обійшла стороною вона і "коханку" президента РФ Аліну Кабаєву, у якої, за її словами, з очей течуть "чорні крапельки" через те, що вона бачить, як її діти (від Путіна) дорослішають поза соціумом і з'являються на світ виключно для експериментальних препаратів, за допомогою яких диктатор забезпечує собі достатній обсяг пуповинної крові.

"Усе це все Путін компенсує їй (Кабаєвій - ред.) якимись подарунками, діадемами, де ці чорні крапельки крові перетворюються на чорні діаманти. Також квартирами, які він їй регулярно купує. Взагалі, її побутом в основному опікується Юрій Ковальчук", - повідомила Максакова.

Також, за словами співачки, Кабаєва з дитинства звикла терпіти. Вона спочатку була пригнічена "гестапівкою" Іриною Вінер (тренер Кабаєвої - ред.), яка кричала на вихованку матом.

"Я не знаю, як би вона могла розвинутися, якби на неї так старанно не кричали матом, тим паче, що вона вихована в азіатській культурі, де культивуються покірність і смиренність. Невідомо, чи перетвориться вона на таку саму злісну наставницю, чи збереже цю азійську покірність", - сказала ексдепутатка Держдуми РФ.

Раніше Олеся Бацман розповіла про "досліди" Путіна, які пов'язані з дітьми, посилаючись на надійні джерела: "У Кремлі це фетиш і повсюдне захоплення".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини