30 листопада 2023, 13:15

Олеся Бацман розповіла про "досліди" Путіна, пов'язані з дітьми, посилаючись на надійні джерела

За допомогою штучного запліднення Путін народжує дітей для того, щоб колоти собі стовбурові клітини та таким чином боротися з онкологічним захворюванням.

Олеся Бацман розповіла про "досліди" Путіна, пов'язані з дітьми, посилаючись на надійні джерела

Путіну щодня колють коктейль зі стовбурових клітин його дітей, яких він народжує для дослідів за допомогою штучного запліднення від Кабаєвої й іншої коханки. По суті, це навіть не коханки, а лише прикриття, оскільки диктатора нудить навіть від одного запаху жінок.

Про це розповіла журналістка Олеся Бацман під час спільного стріму з Дмитром Гордоном, посилаючись на слова ексдепутата Держдуми РФ Марії Максакової, у якої вона раніше брала інтерв'ю.

Як повідомила Максакова, лікарі з кремлівської лікарні, яких вона особисто знає та з якими вона досі тримає зв'язок, розповідали їй про те, як ще близько десяти років тому Путіну поставили онкологічний діагноз. Після цього він захопився стовбуровою терапією. По суті, Путін народжує зараз собі дітей для дослідів. Лікарі забирають пуповинну кров і стовбурові клітини та колють йому їх для того, щоб боротися з онкологічним захворюванням, а також омолоджувати його організм.

"Звучить усе трохи фантастично", - зазначила Олеся Бацман.

"Нормально все звучить. Марія Максакова не балабол. Вона у темі, - заперечив колезі Дмитро Гордон. - Рівень її зв'язків у Росії за часів її депутатства у Держдумі дуже серйозний, тому я б дослухався до того, що вона говорить".

Після цього журналістка згадала про ще одне джерело, яке підтвердило слова Максакової: "Буквально днями я зустрічалася з близьким другом однієї людини, яка у Києві щільно вівчає якраз тему стовбурових клітин. Він дивився моє інтерв'ю з Максаковою та сказав: "Ви знаєте, вона говорила правду". Річ у тім, що один із провідних фахівців його друга працював у кремлівській лікарні. Він був безпосередньо задіяний у програмі саме з використання стовбурових клітин, які робилися спеціально під Путіна".

Також, за словами співрозмовника Бацман, у Кремлі стовбурова терапія - це головна тема, фетиш і повсюдне захоплення. На цьому сидить не тільки Путін, а й багато інших. Високопосадовці РФ у такий спосіб шукають еліксир вічної молодості та спосіб боротьби з важкими хворобами.

Примітно, що один укол стовбуровими клітинами коштує приблизно 30 000 доларів, а Путіну колють щодня коктейлі зі стовбурових клітин плюс щось ще.

Нагадаємо, Марія Максакова коротко охарактеризувала Миколу Патрушева: "Навіть із другого разу не справлявся..."

Раніше Олеся Бацман розповіла, чим сьогодні стурбовані люди з Кремля: "Найпопулярніша валюта не долари, а хороший шаман".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини