6 квітня 2024, 19:44

Максакова розповіла, де розташована "кощієва голка" Путіна: "Це основна мета для "благодатного вогню""

Співачка й ексдепутат Держдуми Марія Максакова назвала важливий стратегічний об'єкт на території РФ, який потрібно терміново ліквідувати.

Максакова розповіла, де розташована "кощієва голка" Путіна: "Це основна мета для "благодатного вогню""

Летовища - це добре, по них потрібно наносити удари, але куди важливіше знищувати головне джерело прибутку Путіна, а саме, нафтопереробну галузь, переконана Марія Максакова. Також російська опозиціонерка закликає українські спецслужби знищити нафтопереробне підприємство у місті Кіриші, оскільки це завдасть непоправної шкоди російській економіці.

Інтерв'ю Марії Максакової для Олесі Бацман можна подивитися на каналі YouTube.

Політикиня висловила свою точку зору щодо російських спецслужб: "Це дуже підла конструкція, вся ця кгбшно-фсбшна методика впливу на світ. Усі їхні практики мають виключно "людожерський" характер, тому зупиняти їх потрібно виключно силою: вони взагалі не розуміють іншого шляху. Вони виверткі, та доти, доки є хоч якийсь маневр чи лазівка, вони ними ухилятимуться".

Потім Марія Максакова підкреслила: "Це дуже дивно, оскільки завжди думаєш: "Ну, як же, це ж, як шахова партія. Ось через два ходи буде мат або через три ходи". Це все не цікаво. Це має бути навіть не крок, а мат і не через два ходи, а просто зараз, тобто тільки у такому вигляді, тільки силою можна їх перемогти".

"Зараз дуже радію, коли бачу новини зранку з приводу "сходження благодатного вогню", та тепер уже не тільки по НПЗ, а вже й по деяких аеродромах. Пропоную від НПЗ усе-таки не відволікатися й експансивно мислити, тобто все добре, але нафтопереробне підприємство у місті Кіриші Ленінградської області - це дуже важливо: це все-таки "кощієва голка" Путіна. Не знаю, як він її обороняє, що він там робить, але, я вважаю, що це основна мета для "благодатного вогню", та після цього він нічого не зможе", - підсумувала ексдепутат російської Думи.

Раніше Максакова розповіла, на яку моторошну "угоду" пішла з Путіним Кабаєва.

Автор: Сеть

Останні новини