17 липня 2023, 15:33

Левін запропонував спосіб остаточного руйнування Кримського мосту: "Коли його будували..."

Військовий аналітик Ігаль Левін повідомив, що тільки на перший погляд Кримський міст здається надійним, а на ділі може виявитися зовсім не так.

Левін запропонував спосіб остаточного руйнування Кримського мосту: "Коли його будували..."

Мости будують надійно, але під час зведення Кримського могли бути допущені технічні огріхи, припустив Ігаль Левін. Для повного знищення Керченського мосту, можливо, знадобиться докласти на так багато зусиль, як пішло на пошкодження Антонівського. Військовий аналітик пояснив, чому руйнування конструкції Кримського мосту може виявитися не таким вже й складним завданням.

Інтерв'ю Ігаля Левіна для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Офіцер Армії оборони Ізраїлю висловив свою точку зору з приводу наявних можливостей остаточного руйнування Кримського мосту: "Мости - це живучі конструкції, їх будують на століття, але тут ось яка цікава ситуація. Якщо ми беремо радянські мости, той самий Антонівський, який потрібно було довбати та довбати (по дірочках його знищували), то Кримський міст - це інше. Невеликий вплив на нього, і відразу ці полотна зриваються. Я впевнений, що там грошей попилили чимало, а будувалося це не за Радянського Союзу, де людей розстрілювали за розкрадання майна".

Досвідчений ізраїльський військовий пояснив, чому Кримський міст, найімовірніше, крихкий і не такий надійний, яким має бути: "У Росії всі на розслабоні, тому я впевнений, що, коли його будували, там поділили грошей чимало. Я пам'ятаю, ще до першого випадку, який був торік, то аналітики та скептики говорили, що це ж міст стратегічного значення, там треба ледь не тактичним ядерним вдарити. Ось ми бачимо, що прольоти просто як конструктор LEGO зриваються та йдуть під укіс".

Ігаль Левін обнадіяв українців, закликаючи "перевірити на міцність" конструкцію Керченського мосту: "Теоретично міст - це така штука, яка на віки, але тут конкретно складно сказати так, тому що скільки там реально махлювали, пиляли гроші та використовували найгірші матеріали тощо. Ми бачимо, що за фактом він крихкий, тобто його можна руйнувати".

Раніше Левін розкрив правду про інтереси різних країн у війні України з РФ.

Також Левін протверезив заявою, що Захід допомагає Україні не зі співчуття.

Нагадаємо, Левін назвав головну мету, заради якої Україні передали ракети Storm Shadow.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игаль Левин

Останні новини