9 червня 2023, 09:57

"Стовідсотково, буде саме так", – Піонтковський назвав двох людей, які зіграють вирішальну роль у долі РФ

Андрій Піонтковський заявив, що Юрій Ковальчук і Михайло Мішустін – це люди, які зіграють провідну роль у "Партії почесної капітуляції" Росії.

"Стовідсотково, буде саме так", – Піонтковський назвав двох людей, які зіграють вирішальну роль у долі РФ

Російський опозиційний політолог Андрій Піонтковський описав сценарій капітуляції РФ, який, на його думку, відбудеться зі стовідсотковою ймовірністю.

"Я не те що охоче допускаю, а стовідсотково впевнений, що буде саме так. Китай дуже зворушливо ставиться до Росії як до своєї їжі. І, видавши ярлик на правління у Московії одному князю, вони (китайці - ред.) мають відпрацьовувати всі варіанти. Річ не у тім, що вони хочуть замінити Путіна на Мішустіна, навряд чи вони підуть на такі активні акції, але вони спостерігають, що коїться у Росії, та не відкидають такого варіанту", - пояснив експерт під час бесіди з Марком Фейгіним.

За словами Піонтковського, Юрій Ковальчук - це єдина людина, яка здатна переконати Путіна підписати указ, який від нього вимагається, про власну відставку, та відправить його санітарним літаком до Китаю. А після цього право підписувати укази отримає Михайло Мішустін, і йому потрібно буде підписувати десятки указів.

"Це не означає, що потім Мішустін правитиме Росією, але на першому етапі операції, яку проводить "Партія почесної капітуляції", і Ковальчук, і Мішустін абсолютно необхідні люди", - зазначив політолог.

Контекст: Юрій Ковальчук - російський підприємець, основний акціонер і колишній голова ради директорів банку "Россия"; людина, що входить до близького оточення президента РФ Володимира Путіна.

Михайло Мішустін - голова уряду РФ, член Державної Ради РФ.

Раніше Андрій Піонтковський заявив, що підрив Каховської ГЕС особливо не вплине на посилення військової допомоги Україні з боку Заходу.

Також Андрій Піонтковський припустив, яка країна зможе опосередковано посприяти припиненню ракетного терору України з боку РФ.

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський озвучив головні мотиви Путіна у підриві Каховської ГЕС.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини