30 травня 2023, 11:58

Жирнов пояснив, чому Україні вигідно, щоб Путін і його поплічники залишалися при владі

Сергій Жирнов заявив, що чим довше Путін і вся його свита перебувають при владі, тим швидше розвалиться Російська Федерація.

Жирнов пояснив, чому Україні вигідно, щоб Путін і його поплічники залишалися при владі

Колишній радянський розвідник, російський опозиціонер Сергій Жирнов зробив парадоксальну заяву щодо російської влади. На його думку, що довше Путін, Герасимов, Шойгу, Патрушев, Медведєв та їхні заступники перебувають при владі, то швидше РФ накриється мідним тазом.

"Я вважаю, що більших ідіотів, ніж є зараз на чолі Росії, бути не може. І не дай Бог їх замінять люди, які вміють думати та воювати. У цьому сенсі не потрібно нікого з них ліквідовувати", - сказав експерт в інтерв'ю Олексію Гомону, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Дмитро Гордон".

Як зазначив Жирнов, більшого агента на користь Заходу, ніж Путін, взагалі неможливо було придумати. Це людина, яка зруйнувала Росію до неймовірної міри, продала її Китаю, розікрала всю армію та весь ВПК.

"Навіть за Єльцина такого не було, тому Україні потрібно молитися, щоб він (Путін - ред.) якомога довше жив. Ліквідувати його нецікаво, цікаво його взяти живим і відправити у Гаагу на лаву підсудних", - підсумував опозиціонер.

Нагадаємо, Сергій Жирнов розповів про головний прорив "Російського добровольчого корпусу" та Легіону "Свобода Росія": "А далі їхати до Москви".

Також Сергій Жирнов розкрив грандіозний обман Путіна: "Судячи з усього..."

Раніше Сегій Жирнов коротко вказав на великий політичний "ляпас" Путіну від Зеленського.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини