29 травня 2023, 10:08

"Путіна або відправлять у Китай, або..." – Піонтковський пояснив, у чому важливість дати 10 червня

Пригожин позначив дату змін у Бахмуті – до 10 червня, саме тоді ми і побачимо, що станеться у Росії, заявив Андрій Піонтковський.

"Путіна або відправлять у Китай, або..." – Піонтковський пояснив, у чому важливість дати 10 червня

Спираючись на заяву ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина про дату змін у Бахмуті (до 10 червня), російський опозиціонер і політолог Андрій Піонтковський зробив гучний прогноз щодо прийдешніх подій у Росії. На його думку, можливі два варіанти: або відправлення Путіна "на відпочинок у Китай", або бунт і народна революція (плюс ліквідація Пригожина).

Про це аналітик написав у своєму Telegram-акаунті "Світ очима Піонтковського".

Якщо план Пригожина вдасться, то Міністерство оборони РФ "покірно полізе у пастку". Путіна доведеться позначити нещасним дідусем, якого обдурили Шойгу та Герасимов, і відправити його "на відпочинок", найімовірніше, до Китаю.

Але є й інший варіант розвитку подій, який передбачає, що група оскаженілих Z-патріотів зірве план Пригожина, ліквідує його та продовжить повномасштабну війну з Україною. При цьому у Росії спалахне бунт і народна революція, прогнозовані вбитим Пригожиним.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський назвав подію, яка стала "ляпасом" Путіну від Сі Цзіньпіна: "Їхні стосунки дуже чітко визначилися".

Також Андрій Піонтковський озвучив нову мету "спецоперації" Путіна в Україні: "Заради цього, виявляється, все було".

Раніше Андрій Піонтковський пояснив, чому Пригожин поводиться настільки зухвало.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини