22 травня 2023, 21:39

Кривонос пояснив, чому так важливо, що "все почалося" саме у Бєлгородській області

Генерал-майор Сергій Кривонос нагадав про історичні події, які вже колись відбувалися у Бєлгородській області.

Кривонос пояснив, чому так важливо, що "все почалося" саме у Бєлгородській області

Український військовий діяч Сергій Кривонос провів аналогію між сьогоднішніми подіями у Бєлгороді та тими, що мали місце там же у минулому столітті.

Несподіваний погляд Сергія Кривоноса на події у Бєлгородській області можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Про те, що відбувається у прикордонному Бєлгороді, досвідчений український розвідник сказав таке: "Прозріння російського народу, хоч і повільно, але все-таки відбувається. Хочу звернути увагу, що якраз питання, а де саме це почалося, має значення".

"Якраз саме ці місця дуже юридично близькі до так званої Локотської Республіки. Понад 7 районів 3 областей Російської Федерації під час Другої світової війни мали своє самоврядування, незалежне ні від радянської влади, ні від німецької влади. Питання не у тому, наскільки вони були легітимними чи ні, добре це було чи погано. Радянська влада розповідала одне, а німецька - інше, але це було виявленням волі тих людей, які проживали на території цих областей", - пояснив більш детально, що з себе свого часу представляла Локотська Республіка, Сергій Кривонос.

Головна теза на тему сьогоднішніх подій у Бєлгородській області, яку висловив генерал-майор ЗСУ у своєму інтерв'ю для Даші Щасливої: "Карма має таку властивість, що коли ти робиш комусь погано, то тобі воно повернеться з лишком. Можливо, росіянам повернулося те, що вони затівали проти нас".

Раніше Кривонос назвав умову, за якої "про потужний наступ ЗСУ не може бути й мови".

Також Кривонос попередив, що наступні ракетні удари можуть бути по об'єктах, "по яких мало хто очікує".

Нагадаємо, Кривонос назвав завдання №1 для ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сергей Кривонос

Останні новини