16 травня 2023, 10:28

"Ми всіх їх одного разу знайдемо", – Арестович розповів, проти кого була спрямована нічна ракетна атака окупантів

Окупанти з початку травня намагалися вдарити по Києву у восьмий раз, але безуспішно: Арестович назвав конкретну мету раш*стів.

"Ми всіх їх одного разу знайдемо", – Арестович розповів, проти кого була спрямована нічна ракетна атака окупантів

Унаслідок відмінної роботи київської ППО було врятовано десятки, а то й сотні людських життів. Комплексний ракетний удар був короткий і потужний. Про це у себе у Twitter написав ексрадник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

За його словами, під час восьмої атаки по Києву за травень росіяни планували вдарити саме по мирних жителях столиці.

"Смерть цих сотень (мирних громадян - ред.) була спеціально запланована авторами події - кілька Дніпрів, Уманей, Харковів, Запоріжжів. Саме тому ми всіх їх одного разу знайдемо (і авторів, і виконавців) і робитимемо це без терміну давності, "мирних угод" і будь-яких інших можливих домовленостей", - написав Арестович.

Як ми повідомляли раніше, під час масованої атаки раш*стів по Україні у ніч на 16 травня сили ППО знищили 18 ракет різних типів. Основний удар окупантів був спрямований на Київ.

Останнім часом у кількох іноземних ЗМІ вийшли статті про те, що в України може не вистачити сил на весняний контрнаступ. Це неправда, запевнив Олексій Арестович.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини