4 квітня 2023, 23:16

Путін обманює Захід і Україну: генерал Кривонос закликав українців не вірити хитрим вивертам диктатора

Встановлення систем ППО "Панцир С-1" біля резиденцій Путіна аж ніяк не означає, що диктатор перебуватиме у цих місцях, чекаючи, коли туди прилетить ракета.

Путін обманює Захід і Україну: генерал Кривонос закликав українців не вірити хитрим вивертам диктатора

Генерал Збройних сил України, колишній перший заступник командувача Сил спеціальних операцій Сергій Кривонос закликав українців не сприймати те, що робиться у Росії, занадто буквально. Зокрема, йдеться про встановлення систем ППО біля резиденцій Путіна у Сочі та у Красній Поляні Краснодарського краю.

"Адже це не означає, що у резиденціях перебуватиме безпосередньо справжній диктатор. І введення противника в оману (а противник - це ми, американці й інші західні партнери) не означає, що Путін перебуватиме там, куди ми запускатимемо ракети у разі ухвалення рішення", - сказав військовий експерт в інтерв'ю Євгенії Кутновій для YouTube-каналу "Фабрика новин".

За словами Кривоноса, двійників у Путіна більш ніж достатньо, що дає йому змогу маніпулювати ситуацією абсолютно спокійно.

"Я думаю, що тільки окремі люди з найближчого кола допущених осіб розбираються, де справжній Путін, а де двійник. Тому давайте не мріяти та не уявляти, нібито смерть Путіна швидко вирішить усі проблеми", - порадив українцям генерал.

Нагадаємо, генерал Кривонос розповів, як Україна може протистояти "Шахедам".

Раніше генерал Кривонос припустив, куди може вдарити ядерною зброєю Росія з території Білорусі: "Це поховає плани Путіна..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сергей Кривонос

Останні новини