27 березня 2023, 07:22

Портников розповів, як бачать перемогу України західні партнери: "І коли вони це зрозуміють..."

Журналіст Віталій Портников відповів на запитання, як собі уявляють на Заході перемогу ЗСУ у війні з РФ.

Портников розповів, як бачать перемогу України західні партнери: "І коли вони це зрозуміють..."

Український телеведучий озвучив свою точку зору з приводу того, чим, на думку цивілізованого світу, має закінчитися військове протистояння України та Росії. Віталій Портников дивиться на ситуацію з гумором, тому пожартував, що Захід очікує логічних дій навіть від такого тирана, як Путін.

Дізнатися думку Віталія Портникова про позицію Заходу щодо того, як має закінчитися війна ув нашій країні, можна з відео на каналі YouTube.

Відомий журналіст припустив, як бачать розв'язку відкритого військового протистояння України та РФ на Заході: "Я думаю, що вони щиро вірять, що якщо Україна вийде на свої територіальні кордони та якщо російська армія не зможе далі воювати, то Путін усвідомлює, що потрібно прийняти політичне рішення. Я думаю, що вони це прорахують. Вони завжди думають про Путіна логічно. Вся проблема російської історії у тому, що багато хто думав про російських керівників і російський народ логічно, а вони дуже часто діяли нелогічно. Ось і все".

Віталій Портников озвучив хибну думку Заходу щодо Росії, прозріння від якої буде для них болючим: "Я уявляю собі, що наші союзники можуть думати, що навіть у НАТО нас не доведеться приймати, що ми будемо сильною країною з сильною армією і Путін буде змушений із цим рахуватися, оскільки він не може в Україні покласти 1 млн росіян, а він може 2 млн. І коли вони це зрозуміють, то, я думаю, що у них будуть складні емоції".



Раніше Портников заявив, як Путін вирішить показати "нікчемність міжнародного права".

Також Портников розповів, як Китай може завдати "серйозного удару по США".

Нагадаємо, Портников озвучив песимістичний сценарій завершення війни.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Виталий Портников

Останні новини