23 березня 2023, 11:56

"Це могли бути оглядини", – Ейдман припустив, навіщо Сі Цзіньпін зустрівся з Мішустіним

Російський опозиціонер Ігор Ейдман відповів на запитання, навіщо Сі Цзіньпін під час візиту до Москви зустрівся з Михайлом Мішустіним і Геннадієм Зюгановим.

"Це могли бути оглядини", – Ейдман припустив, навіщо Сі Цзіньпін зустрівся з Мішустіним

Лідер Китаю Сі Цзіньпін міг зустрітися з Михайлом Мішустіним із двох причин. По-перше, Мішустін - це все-таки економіка, прем'єр-міністр РФ, а по-друге, це могли бути оглядини, оскільки якщо Путіна завтра ліквідують або відправлять у Гаагу, то за Конституцією саме Мішустін зобов'язаний буде стати президентом. У зв'язку з цим Сі Цзіньпін міг дивитися на прем'єр-міністра РФ як на потенційного наступника Путіна.

Таку думку висловив російський опозиціонер, політемігрант, соціолог і публіцист Ігор Ейдман в інтерв'ю Вадиму Герасимовичу для YouTube-каналу Politeka Online.

Крім того, експерт припустив, для чого лідер Китаю зустрівся з Геннадієм Зюгановим. "Сі Цзіньпін же керує Комуністичною партією Китаю, а Зюганов теж формально комуністом вважається, хоча, звісно, жодного відношення ні до історичного, ні до ідеологічного комунізму ні той, ні інший не мають. Сі Цзіньпін - це просто східний деспот, а Зюганов - узагалі якась політична повія у путінському борделі, яка, крім огіди, нічого не викликає", - висловив свою думку експерт.

Раніше Ігор Ейдман підбив підсумки зустрічі Путіна з Сі Цзіньпінем: "Якогось серйозного посилення допомоги Росії від Китаю не буде".

Також Ігор Ейдман пояснив, навіщо Сі Цзіньпін летить до Путіна: "Китайська влада бачить, як їхня корова сказилася та мчить назустріч загибелі".

Ще трохи раніше Ігор Ейдман заявив, що у Путіна немає ресурсів для ведення затяжної війни з Україною.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини