21 березня 2023, 16:24

"Яка істерика..." – Гончаренко назвав важливу подію, яка сталася у день перебування Сі Цзіньпіна у Москві

У день спільної вечері Сі Цзіньпіна з Путіним у Грановитій палаті в Україну прибув японський прем'єр-міністр Фуміо Кісіда, і це вкрай важливо, заявив Олексій Гончаренко.

"Яка істерика..." – Гончаренко назвав важливу подію, яка сталася у день перебування Сі Цзіньпіна у Москві

Український депутат Олексій Гончаренко, проаналізувавши зустріч Путіна з Сі Цзіньпіном, зауважив, що лідер РФ виглядав вкрай жалюгідно та нікчемно, як васал перед паном. Крім того, слова китайського президента про те, що Путін, безсумнівно, переможе на наступних президентських виборах, мали такий вигляд, нібито Сі Цзіньпін дає главі РФ ярлик на правління. Усе це свідчить про те, що Росії як наддержави більше не існує. Але вишенькою на торті став візит японського прем'єр-міністра Фуміо Кісіди в Україну 21 березня, коли у Сі Цзіньпіна запланована вечеря з Путіним у Грановитій палаті. Це перший візит офіційного представника Японії з дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Про це Олексій Гончаренко розповів на своєму YouTube-каналі "Олексій Гончаренко".

"Прем'єр-міністр Японії приїжджає саме зараз, щоб усім продемонструвати, що йдеться не про Захід, який підтримує Україну, а про весь вільний світ. І, безумовно, це яскраве протиставлення: Китай дає ярлик Путіну, міжнародному злочинцю, а Японія приїжджає підтримати Україну, яка бореться за свободу", - зазначив політик.

Також Гончаренко наголосив, що росіяни це теж розуміють, про що свідчить істерика у головного путінського пропагандиста Соловйова, який у прямому ефірі заявив таке: "Я взагалі не розумію ось цього патологічного нахабства. Захід живе в якомусь своєму вигаданому світі, але сам факт, що японський прем'єр приїжджає до Києва під час перебування товариша Сі Цзіньпіна у Москві, показує, що японці остаточно втратили береги".

Наприкінці відеоролика після аналізу важливих політичних подій Олексій Гончаренко зробив простий і водночас вкрай важливий висновок: "Росії як наддержави більше немає. І це було показано Україною у Джанкої, японським прем'єром у Києві та самим Сі Цзіньпіном прямо у Москві, прямо в очі Путіну. Тримаємо стрій!"

Раніше Олексій Гончаренко навів переконливий доказ того, що у Маріуполі був не Путін, а його двійник.

Також Олексій Гончаренко озвучив прізвища росіян, яким слідом за Путіним можуть пред'явити звинувачення у Гаазі.

Ще трохи раніше Олексій Гончаренко висміяв путінську пропагандистку Ольгу Скабєєву: "Такого сумного ефіру я ще не бачив".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини