19 березня 2023, 17:08

Швець розкрив хитрий план китайців: "Нам не потрібна така картина світу"

Ексрозвідник Юрій Швець озвучив погляд керівництва США на те, які позиції у світі хоче зайняти Китай.

Швець розкрив хитрий план китайців: "Нам не потрібна така картина світу"

Американський аналітик Швець висловився з приводу того, як політичне керівництво США розцінює прагнення глави КНР до світового панування із захопленням частини території, яка йому не належить. Юрій Швець пояснив, що Захід відчуває загрозу від Китаю, припускаючи, наскільки підступні його плани.

Чергову аналітику від Юрія Швеця можна подивитися на каналі YouTube.

Колишній розвідник розповів про те, чого хоче домогтися Китай, на думку американців: "Пам'ятаєте, я вам розповідав американську точку зору про те, що китайці хочуть відколоти частину нинішнього єдиного світу у тому світопорядку, який виник після Другої світової війни. Вони хочуть відколоти частинку від нього, де буде головним Китай і буде у нього на побігеньках як підпарканна Жучка Путін (кошмаритиме, коли треба, пристойних людей в іншому світі). Це американська точка зору, і вони цього побоюються".

Потім Юрій Швець пояснив, як свою точку зору позиціонує сам Китай: "Тепер китайці кажуть, що ні, панове, нам не потрібна така картина світу. Вони говорять про те, що світ має бути єдиним і вони не збираються відколюватися від нього, та вони не збираються бути найголовнішою державою у цьому світі, вони не збираються за це конкурувати. Вони приєднуються до західної теорії про те, що не можна вести політику як гру з нульовою сумою, з якої, якщо ти виграєш, то інший програє, а так не можна. Треба проводити політику, коли всі задоволені, всі виграють".


Раніше Юрій Швець озвучив важливий момент "мирного плану" Пекіна.

Також Юрій Швець розповів, як "натовські бригади" допоможуть Україні перемогти.

Нагадаємо, Юрій Швець розкрив правду про російську ракету, "від якої немає порятунку західним цивілізаціям".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юрий Швец

Останні новини