15 березня 2023, 22:10

Піонтковський розповів, "чому Сі Цзіньпін так активізувався"

Політолог Андрій Піонтковський відповів на запитання: вже вирішено чи ще вирішується питання надання зброї Китаєм для РФ.

Піонтковський розповів, "чому Сі Цзіньпін так активізувався"

Відомий журналіст пояснив, у чому полягає стратегія китайського лідера щодо Росії. Андрій Піонтковський переконаний, що Сі Цзіньпін робить конкретні кроки з експансії частини Російської Федерації, яка є споконвічно китайською територією.

Думку Андрія Піонтковського з приводу того, у чому вигода Сі Цзіньпіна у "дружбі" з Путіним, можна дізнатися з його інтерв'ю для "24 каналу" на YouTube.

Російський публіцист припустив: "Я думаю, що одним фактом демонстрації своїх посередницьких амбіцій цей сценарій Китай виключає. Про яке посередництво може йтися, якщо надаєш озброєння одній зі сторін. Чому Сі Цзіньпін так активізувався?"

Потім від відомого політолога прозвучало, що лідер Китайської Народної Республіки через Путіна зміцнює свої позиції на Далекому Сході, який спробує захопити без війни, встановивши там поступово свою владу.

Андрій Піонтковський звернув увагу українців на важливий момент: "Йому потрібен зараз сценарій якоїсь м'якої поразки Путіна (поразка Путіна неминуча), за якої Путін збереже владу".

Російський політичний діяч, який мешкає у США, заявив, що Сі Цзіньпін їде до Росії з однією конкретною метою - поставити Путіна перед фактом, що він єдина людина, яка може його врятувати. При цьому глава КНР хоче, щоб навіть після програшу РФ у війні Путін залишився при владі.

Раніше Піонтковський натякнув, чому ЗСУ вирішили "затриматися біля Бахмуту".

Також Піонтковський розповів, куди подінуться сотні тисяч мобілізованих росіян після війни.

Нагадаємо, Піонтковський назвав місто, звільнення якого обрушить усю російську оборону.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини