10 березня 2023, 11:13

"Кадиров готується до війни", – Піонтковський розповів, що насправді задумав глава Чечні

Андрій Піонтковський заявив, що Кадиров готується до війни за незалежність Чечні, оскільки бачить, як справа йде до розпаду РФ.

"Кадиров готується до війни", – Піонтковський розповів, що насправді задумав глава Чечні

Рамзан Кадиров завжди позиціонував себе не як секретаря Грозненського райкому партії "Единая Россия", а як керівника незалежної Ічкерії. Кілька тижнів тому він зробив сенсаційну заяву, в якій з награним докором українцям згадав, що "ми ж 15 років тому, героїчна Ічкерія та я зокрема, боролися проти Російської імперії, але нас ніхто не підтримав: ні Захід, ні українці", тому Чечня була змушена укласти таке собі перемир'я з Кремлем. Але річ у тім, що Кадиров насправді виграв війну у Росії, та Путін це вже визнав. Лідер РФ платить величезну данину Чечні, а за це Кадиров демонструє зовнішню лояльність Кремлю.

Про це розповів російський опозиціонер, політолог і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Пітеру Залмаєву в ефірі YouTube-каналу "Утро Февраля".

Насправді Кадиров завжди відчував себе лідером незалежної Ічкерії, а зараз він бачить, як справа добігає кінця, до падіння путінського режиму, та він знає, що у нього укладено особисту унію з Путіним, і зобов'язаний він тільки йому. Всі інші силовики ненавидять Кадирова, та після поразки Росії вони будуть готові ліквідувати його та знову здобути владу у Чечні.

"Саме тому Кадиров уже практично йде з війни в Україні та всю армію, яку за цей час створив завдяки участі у цій війні, присвячує двом завданням: захисту незалежності Чечні та забезпеченню своєї влади всередині Чечні, адже не всі чеченці були задоволені припиненням війни з росіянами та переходом на особисту унію з Путіним. До речі, заява Кадирова двотижневої давності, зокрема, була адресована і чеченцям. Мовляв, подивіться, не все ж так погано у нас", - пояснив Піонтковський.

Раніше Андрій Піонтковський розповів, куди подінуться сотні тисяч мобілізованих росіян: "Мафіозні групи розуміють..."

Також Андрій Піонтковський пролив світло на велику економічну гру Китаю та США: "Вони сіамські близнюки".

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський сказав, яким бачить завершення війни в Україні: "Москва погодиться на умови..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини