10 березня 2023, 09:18

Піонтковський розповів, куди подінуться сотні тисяч мобілізованих росіян після війни: "Закладає бомбу"

Російський політолог Андрій Піонтковський передрік Росії повторення революції 1917 року за участю мобілізованих.

Піонтковський розповів, куди подінуться сотні тисяч мобілізованих росіян після війни: "Закладає бомбу"

Багато експертів сходяться на думці, що після поразки РФ у війні з Україною всередині країни почнеться смута. Незадоволені маси людей самі навряд чи зважаться на відкрите протистояння з владою, але у Росії на той час буде багато приватних армії, а ще повернуться додому мобілізовані, які вижили, та саме ці люди можуть організувати громадянську війну.

Такої точки зору дотримується журналіст Андрій Піонковський, яку він озвучив в ефірі телемарафону FREEДOM на каналі YouTube.

Відомий політолог припустив: "Уже є 27 ПВК на сьогоднішній день. Навіщо вони потрібні? Для боротьби з Україною вони не потрібні. Я думаю, що мафіозні групи розуміють, що війна стратегічно програна, та готуються, майже як за Леніним, з імперіалістичної війни у громадянську, навіть, скоріше, мафіозну".

Також Андрій Піонтковський повідомив, чим для влади РФ обернеться повернення мобілізованих після закінчення війни в Україні: "Це ситуація минулого століття, 16-17-го року. У будь-якому разі куди подінуться сотні тисяч мобілізованих, які вижили, за будь-якого результату війни? Так само, як ті селяни з гвинтівками, які прийшли у Петербург і наворотили там таких справ, що ми вже 105 років розбираємо та ніяк не можемо розібратися. Все це закладає величезну бомбу соціального вибуху під майбутнім Росії".


Раніше Піонтковський повідомив, що Путін уже капітулював у великій війні.

Також Піонтковський заявив, що вирішальні події у війні відбудуться через 2-3 місяці.

Нагадаємо, Піонтковський розповів, що після поразки Путіна Китай отримає покірну Росію та заволодіє Сибіром.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини